Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гвен Стефані запалює шанувальників на CMA Fest 2024

Люди

Степан СЕМКІВ
12 червня 10:30
175
Джерело: Газета "Життєві історії"

Гвен Стефані — панк-рок бунтар

Гвен Стефані запалює шанувальників на CMA Fest 2024

Життєві історії

 

 

Гвен Стефані, співачка No Doubt, знову здивувала публіку, з'явившись на фестивалі CMA Fest 2024 у Нешвіллі. Її образ поєднав у собі панк-рок бунтарство та елегантний кантрі-шарм, роблячи акцент на її унікальному стилі.


Оверсайз сорочка з довгими рукавами в яскравих відтінках зеленого, помаранчевого, чорного та білого класичний елемент панк-року, який Стефані доповнила чорним бюстгальтером, підкреслюючи тренд peekaboo. Короткі мінішорти з деніму та чорні колготки з малюнком поєднання, яке виділяє стрункі ноги співачки та додає трохи панківської бунтарності.


Світле волосся Стефані було елегантно зачесане назад у високий пучок, а сяйливий макіяж з рожевими губами додав образу гламурності. Масивні сережки-кільця підкреслили панк-рок стиль співачки.

 

 

Стефані позувала з Machine Gun Kelly, який був одягнений у чорний ансамбль з червоною кепкою. Вона також сфотографувалася зі своїм чоловіком Блейком Шелтоном, кантрі-співаком, та Постом Малоуном за лаштунками фестивалю.


У лютому 2024 року Гвен Стефані отримала зірку на Голлівудській алеї слави, визнання її значного впливу на музичну індустрію. Попри свою успішну кар'єру, 54-річній Стефані буває складно слухати свої старі хіти, адже вони нагадують їй про минулі помилки та переживання.


Гвен Стефані вкотре довела, що вона справжня ікона стилю, не боячись експериментувати та поєднувати різні стилі в одному образі. Її поява на CMA Fest 2024 стала яскравим моментом фестивалю, ще раз підтвердивши її унікальність та талант.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter