Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гвен Стефані підготувала новий трек і показала світлини

Люди

Назар КОЛОДІЙ
23 березня 11:12
167
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Фотосесія зіркової співачки

Гвен Стефані підготувала новий трек і показала світлини

Життєві історії

 

 

Гвен Стефані, американська співачка, авторка пісень, актриса, продюсерка та дизайнерка, поділилася кількома кадрами зі знімання ліричного відео для свого нового треку Purple Irises у своєму акаунті в інстаграмі. До 54-річної хітмейкерки долучився її чоловік і співавтор Блейк Шелтон, щоб дати своїм шанувальникам поглянути зсередини на створення ролика.

 

Лауреатка премії «Ґреммі» виділялася в темно-синьому джинсовому комбінезоні та коричневих туфлях на високих підборах, коли позувала для знімків.

 

Стефані показала фотографію, на якій вона тримає квітку в роті, сидячи поруч зі своїм чоловіком, який пильно дивився в камеру. Під час знімання співачка Sunday Morning обрала блакитну сукню з малюнком, яка ідеально поєднувалася з яскраво-русявим відтінком її волосся. Позуючи поруч із дружиною, Шелтон одягнув джинсову куртку, темні джинси та чорний капелюх із широкими полями.

 

 

Стефані та Шелтон познайомилися 2014 року, коли були суддями на співочому конкурсі The Voice. Пара почала зустрічатися 2015 року, незабаром після того, як жінка подала на розлучення з Гевіном Россдейлом, за якого вийшла заміж 2002 року. 2020 року щаслива пара заручилася, а наступного року одружилася.

 

Шелтон є вітчимом для синів Стефані Кінгстона, 17 років, Зуми, 15 років, і Аполлона, 10 років, яких вона виховує з Россдейлом.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter