Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гвен Стефані несподівано скасувала свій концерт в Атлантик-Сіті

Факти

Марія КАЛУШ
17 серпня 12:02
66
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Гвен Стефані дослухалася порад лікарів

Гвен Стефані несподівано скасувала свій концерт в Атлантик-Сіті
Здоров'я співачки під загрозою

Життєві історії

 

 

Співачка Гвен Стефані скасувала свій концерт в Атлантик-Сіті, і причина цього лише залишає фанатам іще більше запитань. Посилаючись на «нещодавню травму», її лікарі порадили їй не виступати в суботу ввечері.

Шанувальники надсилають найкращі побажання і сподіваються на швидке одужання, але всі не можуть не запитувати, яку травму отримала 54-річна співачка і наскільки вона серйозна. 


У своїй історії в інстаграмі Стефані повідомила шанувальникам, що їм доведеться почекати, щоб побачити її наступний виступ. «Унаслідок нещодавньої травми та після консультації з моїми лікарями, написала вона, мені повідомили, що я не зможу виступити 17 серпня на концерті Hard Rock Live в Etess Area в Атлантик-Сіті».


«Ми плануємо перенести концерт якомога швидше», сказала вона, додавши, що Ticketmaster зв'яжеться із власниками квитків, щоб повідомити, на коли концерт буде перенесено. Вона не повідомила, чи підлягають поверненню квитки, але запевнила шанувальників, що «поточні квитки будуть дійсні на нову дату».


Попзірка не додала жодних подробиць про характер свого захворювання, залишивши шанувальників гадати, що саме сталося і чи буде з нею все гаразд.


У соціальних мережах, таких як Х та інстаграм, шанувальники залишили щирі повідомлення для Стефані. «Я дуже сильно молюся за твоє швидке одужання», написала одна з фанаток. «Почувши про твою травму, моє серце розбилося!». «Цікаво, яка травма могла змусити її скасувати концерт», дивується фанат. «Дуже сподіваюся, що нічого серйозного!». «Сподіваюся, тобі скоро стане краще, Гвен!!!» написав останній шанувальник. 

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter