Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гроші Віталія Козловського забирає його експродюсер

Факти

Назар КОЛОДІЙ
12 жовтня 15:27
751
Джерело: Газета "Життєві історії"

Гроші Віталія Козловського забирає його експродюсер

ЗІРКИ

 

 

Військовий ЗСУ Віталій Козловський розповів, чому його колишній продюсер Ігор Кондратюк забирає в нього частину військової зарплати. 


Як виявилося, після розірвання угоди між Козловським та Кондратюком він не заборгував продюсерові ані копійки. Однак під час одного з концертів співак виконав декілька пісень, про що його попросила публіка. Проте права на ці хіти належали Кондратюку. Після цього продюсер одразу ж подав позов до суду, звинувативши співака в порушенні авторських прав.


Як розповів Віталій на своїй сторінці в інстаграмі, суддівська тяганина триває вже понад десять років. За цей час він заплатив Кондратюкові мільйон гривень, проте ще винен два мільйони. "Коли співпрацювали, я на тотальній довірі підписував будь-які папери: "Твоя справа співати. Документи це просто формальність, підписуй, а по-людськи ми завжди домовимося". Ось я і був упевнений, що знайдемо спільну мову і досягнемо з ним згоди. Принаімні я не раз був ініціатором пропозиції зустрітися, обговорити і знайти рішення. Від зустрічей Кондратюк категорично відмовлявся", — згадує співак.


Військова частина, де служить зараз Козловський, відраховує від його зарплати відсоток на погашення виконавчих проваджень на користь Кондратюка і штраф до держбюджету. "Після всіх відрахувань від зарплати залишається приблизно половина, яку я повинен отримувати. Але і цей залишок, потрапивши на мою картку, відразу ж блокується і списується виконавча служба майже повністю", — говорить співак. Тому він просив Кондратюка, щоб той призупинив відрахування, проте продюсер відмовився це робити.


Джерело: https://www.unian.ua/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter