Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гроші Віталія Козловського забирає його експродюсер

Факти

12 жовтня
694

Гроші Віталія Козловського забирає його експродюсер

ЗІРКИ

 

 

Військовий ЗСУ Віталій Козловський розповів, чому його колишній продюсер Ігор Кондратюк забирає в нього частину військової зарплати. 


Як виявилося, після розірвання угоди між Козловським та Кондратюком він не заборгував продюсерові ані копійки. Однак під час одного з концертів співак виконав декілька пісень, про що його попросила публіка. Проте права на ці хіти належали Кондратюку. Після цього продюсер одразу ж подав позов до суду, звинувативши співака в порушенні авторських прав.


Як розповів Віталій на своїй сторінці в інстаграмі, суддівська тяганина триває вже понад десять років. За цей час він заплатив Кондратюкові мільйон гривень, проте ще винен два мільйони. "Коли співпрацювали, я на тотальній довірі підписував будь-які папери: "Твоя справа співати. Документи це просто формальність, підписуй, а по-людськи ми завжди домовимося". Ось я і був упевнений, що знайдемо спільну мову і досягнемо з ним згоди. Принаімні я не раз був ініціатором пропозиції зустрітися, обговорити і знайти рішення. Від зустрічей Кондратюк категорично відмовлявся", — згадує співак.


Військова частина, де служить зараз Козловський, відраховує від його зарплати відсоток на погашення виконавчих проваджень на користь Кондратюка і штраф до держбюджету. "Після всіх відрахувань від зарплати залишається приблизно половина, яку я повинен отримувати. Але і цей залишок, потрапивши на мою картку, відразу ж блокується і списується виконавча служба майже повністю", — говорить співак. Тому він просив Кондратюка, щоб той призупинив відрахування, проте продюсер відмовився це робити.


Джерело: https://www.unian.ua/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter