Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гаррі Стайлз став несподіваним гостем під час виступу Стіві Нікс

Люди

Степан СЕМКІВ
14 липня 12:38
125
Джерело: Газета "Життєві історії"

Гаррі Стайлз і зірка Fleetwood Mac

Гаррі Стайлз став несподіваним гостем під час виступу Стіві Нікс

Життєві історії

 

 

30-річний вокаліст Water Melon Sugar Стайлз приєднався до 76-річної ікони Fleetwood Mac, віддавши емоційну данину пам'яті покійній колезі з гурту Крістін Макві у день її 81-го дня народження. Крістін трагічно померла в грудні 2022 року після інсульту в боротьбі з раком.


Гаррі приєднався до Стіві на сцені для виконання її класичного хіта Stop Draggin' My Heart Around і Landslide, перш ніж вона віддала данину пам'яті своїй покійній подрузі. Попзірка випромінював упевненість, коли вийшов до мікрофона у своєму фірмовому костюмі 70-х років, у той час як Стіві була рокером у всьому чорному.  

 


На очах у Гаррі емоційна Стіві звернулася до аудиторії: "Я хочу, щоб ви знали, що Крістін була моєю дівчиною, вона любила всіх нас, і сьогодні був її день народження". Ви всі допомогли мені пережити [її смерть], і я хочу, щоб ви знали, як я це ціную". 


Стіві раніше розповідала, що смерть Крістін забила останній цвях у труну легендарного рок-гурту Fleetwood Mac, який проіснував п'ять десятиліть. Класичний склад гурту, членами якого були Джон Макві, Ліндсі Бекінгем та Мік Флітвуд, востаннє виступив разом під час концерту MusiCares у Radio City Music Hall на Мангеттені 2018 року.


Незабаром після цього Бекінгема було звільнено і замінено на вокаліста-гітариста Майка Кемпбелла та музиканта Ніла Фінна, які приєдналися до Fleetwood Mac під час їхнього 88-денного туру An Evening with Fleetwood Mac у 2018–2019 роках.


"Ми чудово провели час, і це був величезний тур. Це було в межах можливого, розповіла 75-річна королева рок-музики в інтерв'ю Vulture.

 


"Але коли Крістін померла, я відчула, що ти не можеш її замінити. Просто не можеш. Вона була моєю спорідненою душею і моїм найкращим другом, з яким я проводила більше часу, ніж з будь-яким іншим моїм найкращим другом за межами Fleetwood Mac".


Стіві (уроджена Стефані) порівняла свої стосунки з британською клавішницею-співачкою з піснею Тейлор Свіфт You're on your own, Kid 2022 року, де вона написала рядок "you always have been".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter