Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гаррі Стайлз проводитиме гучні вечірки для плейбоїв у новому будинку

Люди

Степан СЕМКІВ
09 червня 12:55
200
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Гаррі Стайлз обіцяє нові вечірки

Гаррі Стайлз проводитиме гучні вечірки для плейбоїв у новому будинку

Життєві історії

 

 

Британський співак Гаррі Стайлз оприлюднив плани будівництва суперособняка вартістю 30 мільйонів фунтів стерлінгів, об’єднавши два будинки в один і перетворивши його на найкращий майданчик для вечірок для плейбоїв.

 

Попзірка, який, як повідомляють, розлучився з подругою актрисою Тейлор Расселл, повертає колишній особняк XVIII століття до колишньої слави за допомогою сучасного дизайну, в якому цілий поверх відведений для гостей.

 

Стайлз, якому в лютому виповнилося 30 років, хоче побудувати для себе цілий новий поверх із величезною головною спальнею, головною ванною кімнатою, чотирма гардеробними, власною вітальнею та внутрішнім двориком.

 

 

Неймовірні плани передбачають новий кінотеатр у підвалі та ігрову кімнату, глибокий басейн, парну, сауну та тренажерний зал на нижньому поверсі.

 

Довідка. Гаррі Стайлз це британський співак, автор пісень та актор, який здобув світову славу як учасник бой-бенду One Direction. Він один із найуспішніших бой-бендів усіх часів. Гурт One Direction продав понад 200 мільйонів платівок у всьому світі.

Стайлза вважають одним із найпопулярніших і найвпливовіших молодих виконавців у світі. Його шанувальники, відомі як Stylesies, дуже віддані йому. Він використовує свою платформу, щоб виступати за такі питання, як гендерна рівність та права ЛГБТ+.


https://www.dailymail.co.uk

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter