Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Галь Гадот і «Диво-жінка». Warner Bros. відмовилась від продовження франшизи

Люди

07 травня
529

Галь Гадот не гратиме роль супергероя

Галь Гадот і «Диво-жінка». Warner Bros. відмовилась від продовження франшизи

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Франшиза про «Диво-жінку» «списали» виробники Warner Bros. Про це пошкодував Кріс Пайн, актор, який зіграв колишнього офіцера військово-повітряних сил і коханого Діани (Диво-жінки) Стіва Тревора. 


Під час презентації свого повнометражного режисерського дебюту Poolman актор висловив думку про чудовий фільм із Гадот у розмові з Business Insider. «Я вражений тим, що вони відмовилися від франшизи на мільярд доларів і вирішили перейти до іншого проєкту», — сказав Пайн. «Я не знаю, які міркування стояли за цим. Це понад моє розуміння, але «Диво-жінка» — неймовірний персонаж. Петті Дженкінс — поміркований і розумний режисер», — додав Пайн.

 

 

Це не означає, що його померлий персонаж, який пожертвував собою, викравши бомбардувальник у «Диво-жінці» 2017 року, повернувся б. «Було б смішно намагатися повернути мене», — сказав Кріс виданню.


Звістка про припинення випуску третього фільму «Диво-жінка» з’явилася в грудні 2022 року після того, як Джеймс Ганн і Пітер Сафран стали новими керівниками студії. На початку цього року режисер Дженкінс підтвердила, що її час із франшизою з Гал Гадот у головній ролі «наразі закінчився, здається, назавжди». Відтоді вона перейшла до роботи над сценарієм для фільму «Зоряні війни: Розбійна ескадрилья».


Джерело: https://ew.com/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter