Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Флоренс П'ю засвітилась на міжнародному кінофестивалі в Торонто

Люди

Степан ПАВЛІВ
12 вересня 10:14
147
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Флоренс П'ю у приголомшливій сукні

Флоренс П'ю засвітилась на міжнародному кінофестивалі в Торонто
Зіркова актриса у красивій сукні

Життєві історії

 

 

Анджеліна Джолі була не єдиною, хто привернув увагу своїм вбранням на Міжнародному кінофестивалі в Торонто. Британська акторка Флоренс П'ю також мала неймовірний вигляд на червоній доріжці й була схожа на сучасну принцесу на прем'єрі свого нового фільму «Ми живемо в часі», в якому вона знялася разом з Ендрю Гарфілдом.


Як і зірку Джолі, акторку також стилізувала Ребекка Корбін Мюррей, можливо, саме тому вона також змусила захоплюватись нею на червоній доріжці.


Актриса Флоренс П'ю вийшла у приголомшливій рожевій сукні, яка мала об'ємну спідницю, глибокий виріз «сердечко» та прикраси з чорних бантів.

 


Акторка виступала за команду Оппенгаймера під час знаменитого суперництва Барбенгаймерів торік, де її можна було побачити в багатьох вишуканих ансамблях Barbiecore під час розпалу промо-кампаній фільмів. Зараз Флоренс має сенсаційний вигляд у рожевому кольорі!


«Найкраще, що я коли-небудь бачив. Це грандіозно», захоплено написав один фанат у пості в інстаграмі. «Я думаю, що зачіска чудово поєднується із сукнею»,  написав другий шанувальник. «Знепритомніти», вигукнув третій, після чого з'явився смайлик з двома рожевими сердечками.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter