Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Fatman Scoop помер через хворобу серця, яку підтвердила судмедекспертиза

Факти

Богдана СВІТЕНКО
26 вересня 16:00
177
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Fatman Scoop та подробиці його смерті

Fatman Scoop помер через хворобу серця, яку підтвердила судмедекспертиза
Fatman Scoop помер

Життєві історії

 

 

Стало відомо, чому американський репер Fatman Scoop помер. Причину оголосили майже за місяць після того, як він втратив свідомість на сцені перед фанатами, а згодом помер у лікарні.

 

Репер, справжнє ім'я якого Айзек Фріман III, помер від хвороби серця у віці 56 років, як встановила судмедекспертиза штату Коннектикут. Fatman Scoop страждав на гіпертонічну та атеросклеротичну хворобу серцево-судинної системи, яка призвела до втрати свідомості під час виступу в Хемдені (штату Коннектикут). 

 

Коли йому стало погано під час виступу, на відеозаписі було чутно, як фанати кричали після того, як він зник з поля зору за діджейським пультом. Медики кинулися до сцени аби надати артистові допомогу та зробили серцево-легеневу реанімацію, коли над залом запанувала моторошна тиша.

 

Прощання з володарем премії «Ґреммі» відбулося з великою шаною, а його сім'я у своїй заяві після його смерті сказала: «Минулої ночі світ втратив світлу душу, маяк світла на сцені та в житті. Він був сміхом у нашому житті, постійним джерелом підтримки, непохитної сили та мужності».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter