Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ешлі Робертс вражає стрункою фігурою і стильним байкерським образом

Факти

Степан СЕМКІВ
06 липня 10:02
260
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ешлі Робертс засвітилась у Лондоні

Ешлі Робертс вражає стрункою фігурою і стильним байкерським образом

Життєві історії

 

 

42-річна співачка та телеведуча Ешлі Робертс продемонструвала свою чудову форму, коли в п'ятницю вийшла з будівлі радіостанції Heart FM у центрі Лондона.


Ешлі одягла чорний кроп-топ, який виділяв її підтягнутий прес, і штани із завищеною талією. Її образ доповнювала об'ємна шкіряна байкерська куртка та сумка Balenciaga вартістю 2 000 фунтів стерлінгів.


Світле волосся Ешлі було зібране в низький хвіст, а на очах у неї були стильні окуляри. Додавши висоти за допомогою гострих підборів, вона згодом поділилася фото свого образу в Instagram Stories.


Ведуча шоу Heart Breakfast та Heart 00s, а також суддя на Netflix-шоу "Танцювальні монстри", Ешлі не вперше демонструє свій елегантний стиль.

 


Минулого тижня її помітили в приголомшливій блідо-блакитній сукні, коли вона прямувала на роботу, а на початку місяця блищала на вечірці перед London Pride.


Нещодавно Ешлі насолоджувалася розкішним відпочинком у Туреччині зі своїм 25-річним бойфрендом, тату-майстром Джорджем Роллінсоном. Пара, яка офіційно підтвердила свої стосунки у квітні, тримає роман у таємниці від кінця 2023 року.


Подробиці образу Ешлі: чорний кроп-топ, штани із завищеною талією, об'ємна шкіряна байкерська куртка.


Довідка. Ешлі Робертс співачка, телеведуча та суддя на шоу талантів. Вона веде шоу Heart Breakfast та Heart 00s на радіостанції Heart FM. Від 2022 року вона є суддею на Netflix-шоу "Танцювальні монстри". У неї є стосунки з 25-річним тату-майстром Джорджем Роллінсоном.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter