Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ешлі Джеймс розповіла про проблеми під час народження дитини

Люди

14 жовтня
116

Ешлі Джеймс розповіла про проблеми під час народження дитини

Ешлі Джеймс, зірка телесеріалу Made in Chelsea, розповіла, що її бойфренд Томмі Ендрюс розглядає імовірність вазектомії після її "негативного досвіду пологів". Ешлі має дворічного сина Альфі та семимісячну доньку Аду. Зараз вона стверджує, що "двері зачинені", коли доходить до народження нових дітей.

 


Розмовляючи ексклюзивно з MailOnline під час однієї вечірки, зірка серіалу повідомила: "Очевидно, було важко ухвалити рішення народити ще одну дитину після травматичних пологів. Це схоже на те, щоб потрапити в аварію та повернутися в машину. Мій негативний досвід пологів залишиться зі мною назавжди". Ешлі додала: "Мене не вислухали, я не отримала знеболення, і мені неправильно наклали шви. Це було дуже довге відновлення - 22 місяці. Можливо, мені доведеться зробити коригувальну операцію".


Поділившись фотографіями після народження Ади, акторка пояснила: "Я вибрала плановий кесарів розтин, усе було чудово й під контролем. Це саме те, що мені було потрібно після моїх перших пологів".

 


Вазектомі́я — хірургічна операція з перев'язування чи видалення фрагмента сім'явивідних проток. Джерело: Вікіпедія

 

Made in Chelsea - британський телевізійний серіал структурованої реальності, який транслює E4. У фільмі описують життя заможних молодих людей із Західного Лондона та південно-західних районів Белгравії, Кінгс-роуд, Челсі, Фулгема та Найтсбріджа, а також про їхні подорожі в інші куточки світу. Джерело: Вікіпедія

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter