Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Енн Гетевей потішила шанувальників стильними образами

Люди

Марія КАЛУШ
08 липня 11:01
153
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Енн Гетевей обирає чорний колір

Енн Гетевей потішила шанувальників стильними образами

Життєві історії

 


Останнім часом Енн Гетевей потішила шанувальників кількома стильними кольоровими вбраннями, зокрема обтислою червоною шкіряною сукнею-міді від Versace під час Тижня моди в Мілані, яка все ще живе в нашій пам'яті.


Втім, акторка "Ідеї про тебе" щойно довела, що повністю чорні ансамблі завжди будуть популярними, адже вона закрутила голови в повністю чорному вбранні під час виконання своїх обов'язків у Нью-Йорку. Подивіться кілька фотографій тут. Суцільно чорне вбрання і монохромне вбрання загалом ніколи не вийдуть з моди, чи не так?!

 


Енн Гетевей закрутила голови в Нью-Йорку в повністю чорному вбранні


41-річну оскароносну актрису помітили в Нью-Йорку, де вона мала вигляд на мільйон доларів у шовковистій чорній мідісукні в поєднанні з чорним жилетом.


Посол Bulgari взула чорні ажурні балетки Alaïa, чорний капелюх, чорну сумку Hermès Birkin на одній руці і ще одну чорну сумочку на іншій руці. Вона також додала чорний чохол на телефон від Bottega Veneta і чорні сонцезахисні окуляри, щоб захиститися від сонця і папараці, а її каштанове волосся було зачесане в просту зачіску.


Щойно Джаред опублікував фотографію з прогулянки в інстаграмі 19 червня, її шанувальники засипали розділ коментарів похвалами!


"Сучасна Одрі Хепберн", похвалив один шанувальник. "Вона стає все красивішою що не день. Вона старіє, як хороше вино", вигукнув інший шанувальник, за яким послідували емодзі з очима-сердечками та емодзі з червоним вином, як вигукнув третій шанувальник: "Вона має неперевершений вигляд!". "Вона чудова! Така стильна", захоплено вигукнув іще один шанувальник. "Вона розкішна", додав іще один, а потім поставив емодзі з очима-сердечками та емодзі з чорним серцем, а ще один похвалив її розкішний модний вибір і прокоментував його: "Біркін. Alaïas. Енн Гетевей, пані та панове".

 

 

Довідка. Енн розпочала свою акторську кар'єру у віці восьми років, з'явившись у театральних постановках. 2001 року вона здобула визнання завдяки ролі у фільмі "Щоденники принцеси". Окрім акторського таланту, Енн володіє чудовим голосом. Вона співала у фільмах "Знедолені" та "Відчайдушні домогосподарки". Також її номінували на премію "Оскар" за кращу жіночу роль другого плану у фільмі "Відчайдушні домогосподарки".
Енн Гетевей вважа.ють однією з найстильніших зірок Голлівуду. Вона часто з'являється на червоних килимах у вишуканих та елегантних сукнях. Її стиль описують як класичний з елементами сучасності.
Гетевей вегетаріанка. Вона захоплюється літературою та дизайном інтер'єрів. Заміжня за актором Адамом Шульманом, з яким виховує двох синів.

Фільмографія:
Енн Гетевей знялася в багатьох відомих фільмах, серед яких: "Знедолені", "Темний лицар: Повернення легенди", "Інтерстеллар", "Відчайдушні домогосподарки", "Аліса в Країні чудес"
"Щоденники принцеси", "Диявол носить Prada", "Зірка народилася", "Океан 8".

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter