Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емма Вотсон дала відверте інтерв’ю The Financial Times

Люди

03 травня
121

Вотсон розповідає про свої хиби і плани на майбутнє

Емма Вотсон дала відверте інтерв’ю The Financial Times

Емма Вотсон стверджує, що була нещасливою відтоді, як перестала зніматися в кіно. Вона пояснила виданню причину тривалої перерви в голлівудській кар'єрі.


Вотсон нещодавно виповнилося 33 роки. Акторка була розчарованою своєю кінокар’єрою. Її останній фільм "Маленькі жінки" вийшов у світ 2019 року. "Грати не свою роль у фільмі важко. Кожен журналіст міг сказати: "Як це узгоджується з вашою особистістю?" – говорить Емма.


Актриса пояснила, що вона почувала себе так, ніби її "притягнули до відповідальності, проте вона нічого не могла сказати на свій захист". "Так, я схибила. Це було моє рішення, але я мала зробити це краще", – додає Емма.

 

Вотсон дебютувала як режисер 2022 року з короткометражним фільмом, який вона створила для рекламної кампанії Prada. Це був новий шлях у її кар’єрі. Після цього досвіду вона розповіла виданню, що її попросили зняти музичний кліп для одного виконавця, ім’я якого вона відмовилася назвати у цьому творі.


The Financial Times повідомила у своєму матеріалі, що Вотсон має намір повернутися в кіно, щоби знятися у фільмі, який іще не анонсували. Виробництво стрічки планують розпочати на початку 2024 року. Тим часом Емма готується здобути у вересні ступінь магістра в Оксфордському університеті.

 


Джерело: https://people.com/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter