Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емма Стоун зіграла головну роль у фільмі «Види доброти»

Люди

Назар КОЛОДІЙ
27 березня 17:29
192
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зіркова актриса

Емма Стоун зіграла головну роль у фільмі «Види доброти»

Життєві історії

 

 

Емма Стоун у дуеті з режисером Йоргосом Лантімосом творять фільм про людину без вибору. Компанія Searchlight Pictures опублікувала перший тизер-трейлер фільму Kinds of Kindness/«Види доброти». Стоун нещодавно отримала свою другу премію «Оскар» за роль у фільмі «Бідолашні створіння», режисером якого також був 50-річний Лантімос. 

 

Kinds of Kindness – це фільм про людину, яка намагається взяти під контроль своє життя; про поліціянта, дружина якого зникла безвісти в морі, згодом повернулася і має вигляд іншої людини; про жінку, яка сповнена рішучості знайти певну людину, якій судилося стати неймовірним духовним лідером. «Три різні історії є основою сюжету цього фільму», — сказав режисер. Фільм вийде у світ у червні.

 

 

Акторський склад: Віллем Дефо, Маргарет Квалі, Джессі Племонс, Хонг Чау. 68-річний Дефо та 29-річний Квалі раніше працювали зі Стоун і Лантімосом над фільмом «Бідолашні створіння», який отримав чотири «Оскари» під час нещодавньої 96-ї церемонії вручення премії «Оскар». 

 

Емілі Джин Стоун — американська акторка, яка є однією з найбільш оплачуваних у світі. Емілі — володарка низки високих нагород, зокрема, «Оскара», двох премій БАФТА, двох «Золотих глобусів» і трьох премій Гільдії кіноакторів.

 

Джерело: https://variety.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter