Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емма Стоун підкорює Лондон стильним образом на прем'єрі фільму

факти

Марія КАЛУШ
05 липня 18:55
66
Джерело: Газета "Життєві історії"

Емма Стоун отримала компліменти в коментарях

Емма Стоун підкорює Лондон стильним образом на прем'єрі фільму

 

 

Після того, як вразила публіку чорною сукнею в горошок від Louis Vuitton на нью-йоркській прем'єрі "Видів доброти", Емма Стоун знову підкорила червону доріжку, цього разу в Лондоні, продемонструвавши черговий бездоганний стиль.


Дворазова володарка премії "Оскар" довела, що їй не потрібні ультрагламурні сукні, щоб сяяти на червоній доріжці. Вона мала не менш розкішний і стильний вигляд у більш стриманому ансамблі під час спеціального показу "Видів доброти" в лондонському кінотеатрі Curzon Mayfair 24 червня.


35-річна зірка "Бідолашних створінь" з'явилася на червоній доріжці в укорочених чорних капрі від The Row, поєднаних з лаконічною блакитною сорочкою та контрастним червоним светром, обидві речі від розкішного бренду Mary-Kate і Ashley Olsen.

 


Довершували образ витончені чорні човники на підборах. Волосся актриси було елегантно укладене і підняте тонким обідком, що додало образу нотки гламуру. Макіяж був природним і сяйливим, із м'яко підведеними очима та рожевими губами.


Шанувальники Емми не поскупилися на компліменти в коментарях під фотографією з червоної доріжки, що її опублікувала стилістка Петра Фленнері в Instagram 26 червня. "Моя улюблена актриса", захоплено написав один із фанатів, додавши емодзі у вигляді червоного серця. "Вона приголомшлива", додав він, поставивши емодзі з очима-сердечками.


"Це один з моїх улюблених образів, кольори їй дуже пасують. Ти знову це зробила", прокоментував інший шанувальник, додавши два рожеві емодзі-квітки. Ще один фанат скинув три червоні емодзі-сердечка, а інший написав: "Любов!". "О, так мило!"  додав ще один шанувальник, відправивши три смайлики із зображенням серця.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter