Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емма Стоун на Каннському кінофестивалі презентує власний фільм

Люди

Назар КОЛОДІЙ
22 травня 20:44
195
Джерело: Газета "Життєві історії"

Емма Стоун на кінофестивалі

Емма Стоун на Каннському кінофестивалі презентує власний фільм

Життєві історії

 

 

Емма Стоун у вишуканій сукні завітала на Каннський кінофестиваль, на прем’єру свого третього великого кінопроєкту «Різновиди доброти». Сценаристом і режисером фільму є Йоргос Лантимос.


Бордова сукня Louis Vuitton до рівня підлоги підкреслювала порцеляновий колір обличчя Стоун і доповнювала її м’яко закручене руде волосся. Прикраси залишилися мінімальними: золотий браслет-манжет, масивні сережки-ланцюжки та відсутність намиста, щоб відволікати увагу від її прикрашеного ліфа з низьким вирізом.

 


Після появи Стоун на червоній доріжці у Каннському великому театрі Люм’єр овації тривали трохи більше ніж чотири хвилини після прем’єри фільму. Інші члени акторського складу також узяли участь у промоції, а саме: Віллем Дефо та Маргарет Куоллі.


Тривала співпраця Стоун із 50-річним Лантімосом зробила її зірковою актрисою і володаркою кількох престижних нагород. Другий «Оскар» актриса отримала за найкращу головну жіночу роль у фільмі «Бідолашні створіння».


Майбутня комедія «Різновиди доброти» об'єднує три окремі історії, з тим самим акторським складом, але в різних ролях. В інтерв’ю The New York Times 68-річний Дефо поділився, що після прем’єри він усе ще не міг розповісти багато про фільм, тому що «Йоргос каже, що йому подобається, коли люди по-різному його бачать».


21 червня в кінотеатрах США вийде «Види доброти», в якому Стоун зіграє трьох окремих персонажів у різних комедійних історіях, які взаємопов’язані.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter