Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емма Робертс висловила свої думки про кар'єрний шлях дітей відомих людей

Люди

Марія КАЛУШ
28 червня 17:40
179
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Емма Робертс розповідає про свій шлях у кіно

Емма Робертс висловила свої думки про кар'єрний шлях дітей відомих людей

Життєві історії

 

 

Під час інтерв'ю в подкасті "Столик для двох з Брюсом Боцці" на iHeartMedia, Робертс розмірковувала про те, що є "дві сторони медалі", коли йдеться про дискусію про дітей-непо, і багато хто "має упереджене уявлення про них". Робертс племінниця акторки Джулії Робертс і донька актора Еріка Робертса.


"Люди люблять казати: "О, знаєте, у вас є перевага, тому що ви сім'я в індустрії". Але з іншого боку, ви знаєте, що вам доводиться більше доводити свою спроможність самому. Крім того, якщо люди не мають досвіду спілкування з іншими членами вашої родини, то у вас ніколи не буде шансу", сказала вона.


Робертс пояснює це тим, що "всі люблять історії успіху, які відбуваються за одну ніч", і якщо "ти не дівчина з глушини, яка увірвалася до Голлівуду", то "всі закочують очі: "Ну, твій батько був таким ж".


"Люди бачать лише ваші перемоги, тому що вони бачать вас лише на афішах фільмів. Вони не бачать усіх невдач на цьому шляху", пояснила Робертс, додавши, що вона завжди вважала важливим бути відвертою про те, на які ролі вона проходила прослуховування, але не отримала роль. "Я вважаю, що про це важливо говорити, тому що інакше люди просто думають: "О, знаєте, все було так чудово, лінійно і легко, а на ділі ні... зовсім не так". Але, звичайно, це так ззовні або неозброєним оком".


Інші голлівудські зірки також висловлювалися зщодо того, що їх називають "дітьми непо", зокрема Мая Хоук, Лілі Аллен, Гвінет Пелтроу та Мод Апатоу. Дискурс "дітей-непо" поширився після того, як цю тему було досліджено в статті New York Magazine 2022 року, в якій розглядали невидиму мережу родинних зв'язків, що може дати дітям знаменитостей перевагу в індустрії. 
Після вірусної статті такі зірки, як О'Ші Джексон-молодший, син репера, актора і режисера Айс Кьюба, висловилися щодо цієї статті, написавши у твітах, що люди, які є частиною багатства і таланту покоління, повинні "прийняти це лайно. Тому що це те, що відбувалося століттями". 


Тим часом Джеймі Лі Кертіс, донька акторів Джанет Лі і Тоні Кертіса, також висловила свою думку про статтю в Instagram, зазначивши, що вона OG Nepo Baby, оскільки знімається в кіно з 19 років.

 


"Я ніколи не розуміла й ніколи не зрозумію, завдяки яким якостям мене взяли на роботу того дня, але з моменту моїх перших двох реплік у "Квінсі" як контрактного гравця на студії "Юніверсал" і до цього останнього неймовірного творчого року 44 роки по тому, не було жодного дня в моєму професійному житті, щоб мені не нагадували, що я дочка кінозірок", написала вона. "Нинішня розмова про дітей-непо відбувається лише задля того, щоб спробувати применшити, принизити і завдати болю".


"Для протоколу, я прожила 44 роки з перевагами, які принесла мені слава, і я не прикидаюся, що їх немає, і не намагаюся сказати, що я сама по собі не маю ніякої цінності", - сказала актриса. "Цікаво, як ми відразу робимо припущення і уїдливі зауваження, що хтось пов'язаний з кимось іншим, хто відомий у своїй галузі завдяки своєму мистецтву, якимось чином не має жодного таланту. Я зрозуміла, що це просто неправда. Я з'являлася різних роботах з тисячами і тисячами людей, і щодня намагалася привнести у свою роботу чесність, професіоналізм, любов і мистецтво. Я не самотня. Нас багато. Відданих своєму ремеслу. Пишаємося своєю родиною".


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter