Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Емінем випустив трейлер свого нового студійного альбому

Люди

26 квітня
76

Емінем і нові пісні

Емінем випустив трейлер свого нового студійного альбому

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Американський репер, музичний продюсер, композитор Емінем оголосив, що цього літа вийде його 12-й студійний альбом The Death of Slim Shady (Coup de Grace).

 

Емінем (справжнє ім'я: Маршалл Мезерс) розповів у першому раунді драфту НФЛ у Детройті, що  випустив трейлер у соціальних мережах. У ролику кримінальний репортер обговорює смерть альтер его Емінема, Сліма Шейді. Потім з’являється Емінем, який каже: «Я знав, що для Сліма це лише питання часу». Slim Shady — це альтер его Емінема, який прославився в EP Slim Shady 1997 року та в альбомі The Slim Shady, який вийшов за два роки.

 

Зміст нового альбому залишається загадкою, проте назва альбому обіцяє надійний зв’язок із Slim Shady. Альбом, імовірно, буде символічним прощанням із культовим альтер его Маршалла. Проте чи наважиться Емінем відродити Сліма Шейді перед тим, як інсценувати його вбивство? Тема «смерті» залишає простір для інтерпретацій, і фанати вже розбирають кожну подробицю, міркуючи про зміст і спрямованість альбому.

 

Одне можна сказати з упевненістю: машина спекуляцій запущено, і дотепна гра слів Емінема ось-ось досягне абсолютно нового рівня.

 

Останній альбом Емінема, Music to Be Murdered By, вийшов у січні 2020 року. Він дебютував під номером 1 у Billboard 200 і мав хітсингл Godzilla з піснею Juice Wrld, який посів третє місце в Billboard Hot 100.

 

Джерело: https://deadline.com

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter