Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Емілі Блант розповіла про «хімію» на майданчику і техніку поцілунків

Факти

06 травня
209

Емілі Блант і поцілунки

Емілі Блант розповіла про «хімію» на майданчику і техніку поцілунків

 

 

Емілі Блант цілувала багатьох серцеїдів у своїх касових хітах: Кілліана Мерфі, Метта Деймона та нещодавно Райана Гослінга. Емілі зізналася, що хотіла захворіти після того, як «поласувала» кількома зі своїх колег.

 

На запитання, чи вона коли-небудь «хотіла блювати» після поцілунку з актором, актриса відповіла: «Звичайно... Я б не сказала, що це надзвичайна ненависть, але мені точно це не сподобалося».
41-річна Блант розповіла, що розробила техніку поцілунків із колегами, які її не приваблюють. Вона добре знається на створенні «хімії».

 

Вона сказала американському радіоведучому Говарду Стерну: «Мені здається, я повинна знайти в кожному те, що мені подобається. Я маю щось знайти, навіть якщо це щось одне. Можливо, вони приємно сміються або мені подобається, як вони розмовляють з людьми, вони ввічливі», — мовила актриса. 

 

Блант запевнила слухачів, що її зв'язок із Гослінгом, який грає її коханого в новому бойовику The Fall Guy, був справжнім. Вона додала: «Я люблю його дружину Єву. Я люблю їхніх дітей і відчуваю, що мені дуже пощастило дружити з його родиною».

 

 

Номінантка на премію «Оскар», яка одружена з американським актором Джоном Красінскі, додала: «У мене була хімія з людьми. З деякими мені було неприємно працювати...». «Хімія — це дивна річ. Це ефірна річ, яку ви не можете залити в пляшку, купити чи продати. Вона є або її немає. І ви не можете її виготовити». 

 

Раніше Емілі заявила, що налаштована не роздягатися для непристойних сцен сексу. «Що мені сподобалося в «Рибалці на лосося», то це те, що фільм був ніби з іншої епохи. Зараз у багатьох стрічках люди «зривають одяг одне з одного».

 

Новий фільм Блант The Fall Guy стартував у прокаті досить стримано, попри схвальні відгуки критиків і рецензії на фільм. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter