Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емілі Блант, Кері Малліган, Розамунд Пайк і Клер Фой номінували на кінопремію BAFTA

Люди

Назар КОЛОДІЙ
18 січня 18:35
184
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зірки в очікуванні нагороди

Емілі Блант, Кері Малліган, Розамунд Пайк і Клер Фой номінували на кінопремію BAFTA

ШОУ-БІЗ

 

 

 

 

Номінантів на церемонію 2024 року, яка відбудеться 18 лютого, оголосили в четвер, а інші британські зірки, враховуючи Крістофера Нолана, Джонатана Глейзера та Вівіан Опару, отримали схвалення.


Кері номінували в категорії «Провідна актриса» за виконання Феліції Монтеалегре Бернстайн у фільмі «Маестро» з Бредлі Купером. До неї приєднається Вівіан Опара за роль у романтичній комедії «Житній шлях». Вони змагатимуться за нагороду разом із Фантазією Барріно («Колір фіолетового»), Марго Роббі («Барбі») та Еммою Стоун («Бідні»).


Емілі Блант номінували як актрису другого плану на BAFTA за роль у фільмі «Опенгеймер». Розамунд Пайк — за роль другого плану у фільмі «Солтберн». Кері Малліган номіновано в категорії «Провідна актриса» за роль актриси Феліції Монтеалегре Бернстайн у фільмі «Маестро» з Бредлі Купером.


У категорії «Актриса другого плану» Емілі номінували за «Опенгеймера», Розамунд за «Солтберн» і Клер за «Всі ми чужі». Їм протистоять Даніель Брукс («Фіолетовий колір»), Сандра Халлер («Зона інтересів») і Да'Вайн Джой Рендолф («Передачі»).


Тим часом Крістофера Нолана номінували як режисера за його роботу над фільмом «Опенгеймер», який отримав найбільше номінацій серед усіх фільмів. Поміж фільмів, номінованих на найкращий британський фільм, були «Всі ми чужі», «Як займатися сексом», «Наполеон», «Старий дуб», «Бідні», «Житній провулок», «Солтберн», «Скрепер», «Вонка» та «Зона інтересів».


За приз як найкращий фільм «Оппенгеймер» змагатиметься з готичною казкою «Бідолахи», яка набрала 11 балів.


Цікаво, що в категорії відсутній фільм «Барбі», який став найкасовішим фільмом 2023 року, а режисер Ґрета Ґервіґ також відсутня в категорії режисерів.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter