Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Елтон Джон відверто розповів про здоров'я та підтримку сім'ї

Факти

Богдана СВІТЕНКО
04 жовтня 15:20
165
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Елтон Джон дякує родині

Елтон Джон відверто розповів про здоров'я та підтримку сім'ї
Елтон Джон і його здоров'я

Життєві історії

 

 

Британський музикант Елтон Джон пожартував, що «від нього залишилося небагато», оскільки він втратив різні органи після декількох проблем зі здоров'ям. Під час відвертої розмови після показу фільму «Елтон Джон: Ніколи не пізно» на 62-му Нью-Йоркському кінофестивалі Елтон поділився подробицями свого життя.

 

Культовий виконавець зізнався: «Чесно кажучи, від мене залишилося небагато. У мене немає мигдалин, аденоїдів та апендикса. У мене немає простати. У мене немає правого стегна, лівого коліна, правого коліна. Фактично, єдине, що в мене залишилося, це ліве стегно». Джон також потішив присутніх шанувальників своїми неймовірними вокальними здібностями, вийшовши на сцену зі зворушливою грою на фортепіано.

 

Окрім цього, 77-річний Елтон Джон, який завершив гастролі минулого літа після свого світового турне Farewell Yellow Brick Road, сердечно подякував усім, хто підтримував його під час боротьби за здоров'я. Зокрема, він віддячив своєму чоловікові Девіду Фернішу та їхнім синам Захарію та Елайджі за те, що вони зробили його найщасливішою людиною у світі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter