Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Еґреґор"

КІНО

28 квітня
186

Нова кінострічка.

"Еґреґор"

"Еґреґор" – детективний трилер, створений у копродукції України, Польщі та США.


Фільм розповідає про нью-йоркського детектива Артура Вайса, який отримав від колишнього викладача Ореста Грабовського зашифроване послання та авіаквиток до Києва. Детектив вагався, чи варто йому вирушати в цей загадковий тріп, проте дзвінок від дочки професора Лесі розвіяв усі сумніви. Під час розмови дівчина повідомила, що її батько мертвий. До того ж вона зазначила, що також перебуває у небезпеці. Тож Артур поїхав в Україну, аби розслідувати вбивство Ореста Грабовського.

 

Тривалість фільму: 88 хвилин (1 година 28 хвилин).

 

Відомо, що стрічку зняли ще до початку повномасштабного вторгнення росії.

 

Головну роль у фільмі зіграв американський актор і сценарист Омрі Роуз, раніше він знімався у романтичному фільмі "Непокора" (2018), у бойовику "Ліга справедливості" та в інших знаменитих фільмах. Також у стрічці "Еґреґор" знялася українська акторка Олена Лавренюк, яка брала участь у стрічці "DZIDZIO Контрабас". Ба більше, у детективному трилері зіграли Валерія Караман, Анджей Зелінський, Олена Турбал та інші.


Режисером "Еґреґора" був Станіслав Капралов. Сценарій для стрічки написали український сценарист, режисер і продюсер Сергій Касторних, кінорежисер Любомир Левицький та Омрі Роуз. Також над створенням кінострічки працювали компанія Solar Media Entertainment (Україна), Bow And Axe (Польща), FishCorb Films (США) за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Польського інституту кіно. 

 

Зазначимо, загальний бюджет фільму становив понад 66 млн грн, а знімання відбувалися у Києві, Львові, Варшаві та у Нью-Йорку.


За рейтингом IMDb стрічка отримала 5.9/10 бала.

На сайті українського видання "Кіно-Театр.UA" фільм має 7.7 із 10 зірок.


Нагадаємо, в український прокат вийшов новий американський фільм жахів "Ренфілд", який поєднує жанрові особливості фантастики та комедії. У стрічці знявся відомий американський актор Ніколас Кейдж.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter