Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Едрієн Броуді дебютує в лондонському театрі у виставі "Страх 13"

Люди

26 червня
112

Едрієн Броуді гратиме роль в’язня

Едрієн Броуді дебютує в лондонському театрі у виставі "Страх 13"

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Лауреат премії "Оскар" Едрієн Броуді має намір дебютувати на лондонській сцені у виставі "Страх 13", прем'єра якої відбудеться в жовтні.


Броуді зіграє Ніка Ярріса, чоловіка, який провів 22 роки в камері смертників, перш ніж його реабілітували. Виставу ставитимуть у театрі Donmar Warehouse в Ковент-Гардені.


"Страх 13" заснований на документальному фільмі 2015 року режисера Девіда Сінгтона, а Ліндсі Феррентіно адаптувала її для сцени. Броуді розповість реальну історію Ярріса, уродженця Пенсільванії, якого помилково засудили за вбивство, зґвалтування та викрадення продавчині Лінди Мей Крейг 1982 року. Тест ДНК пізніше довів його невинність, і Ярріса звільнили 2004 року.


Броуді відомий своїми ролями у фільмах "Піаніст", "Готель "Гранд Будапешт", "Гострі козирки" та "Наслідство". Він ніколи раніше не виступав на лондонській сцені.


"Театр пропонує такий рівень занурення, який важко знайти на знімальному майданчику", — сказав Броуді. "Я дуже радий безперервно досліджувати подорож персонажа і виступати наживо перед публікою, це зовсім інший порив", — додав актор. 


Довідка. Едрієн Броуді — американський актор, який здобув широку популярність завдяки своїм різноманітним ролям у кіно та на телебаченні. Він Дебютував у кіно 1983 року у фільмі "Жах на Мангеттені". Здобув визнання критиків за свої ролі у фільмах "Тонка червона лінія" (1998) та "Справа Стівена Глебера" (2000). 2002 року отримав премію "Оскар" за найкращу чоловічу роль за роль Владислава Шпілмана у фільмі "Піаніст". Відтоді знявся в багатьох інших фільмах, зокрема "Готель "Гранд Будапешт" (2014), "Місто Цезар" (2016) та "Сукцесія" (2018).

 

Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter