Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Едді Мерфі розповів про життя на мінному полі слави

Люди

Назар КОЛОДІЙ
01 липня 11:15
282
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Едді Мерфі дав щире інтерв’ю

Едді Мерфі розповів про життя на мінному полі слави

Життєві історії

 

 

Мерфі, культовий комік і актор, поділився своїми думками про те, як життя на вершині слави може бути схожим на життя на мінному полі. Актор поспілкувався з The New York Times в епізоді подкасту "Інтерв'ю".


Він розповів, що смерті таких зірок, як Елвіс Преслі, Майкл Джексон і Прінс, стали для нього "повчальними історіями" й спонукали уникати наркотиків і надмірностей. Мерфі вважає, що провидіння допомогло йому зробити правильний вибір.


"Зараз, у цьому віці, я можу озирнутися назад і сказати: "Ого, я 35 років ходив по мінному полю". Як можна йти по мінному полю 35, 40 років? Щось має дивитися на тебе,  продовжив він, додавши: Цей бізнес не створений для темношкірих артистів. Це було щось нове: я роблю те, що ніхто ніколи не робив, і це в бізнесі, який не пристосований для мене. Він створений для якогось білого чувака. Тож у тебе немає людей, які б прикривали твою спину, й у тебе немає групи підтримки".


Актор також згадав про ворожнечу з Девідом Спейдом, яка виникла через жарт Спейда про його провальні фільми. Мерфі образився, вважаючи це "дешевим пострілом" і навіть расизмом. Він не з'являвся на Saturday Night Live протягом 30 років після цього епізоду.

 


Мерфі також висловив думку, що він проклав шлях для таких коміків, як Кевін Гарт, Дейв Шапелль і Кріс Рок, змінивши уявлення про те, що коміки можуть бути головними зірками та збирати мільйони. 


"Вони думали про комікси одним способом, і це було схоже на те, що ні, комікс може продати всю арену, і комікс може бути в кінофільмах, які збирають сотні мільйонів доларів. Усе це змінилося. А з темношкірими акторами стало зрозуміло, що темношкірий хлопець може бути зіркою фільму, і це необов'язково має бути фільм про експлуатацію темношкірих. Це може бути фільм, доступний кожному в усьому світі", сказав Мерфі.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter