Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Ед Вествік і його наречена Емі Джексон відвідали вечірку в Лондоні

Люди

19 квітня
46

Ед Вествік та Емі Джексон щасливі

Ед Вествік і його наречена Емі Джексон відвідали вечірку в Лондоні

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Ед і його дружина Емі мали гламурний вигляд на вечірці Dr Sturm Skincare Party в лондонському Chiltern Firehouse. 36-річний актор «Пліткарки» та 32-річна актриса Боллівуду були втіленням шику. Зірки завітали на захід, тримаючись за руки.

 

Ед був у чорному костюмі та в білій сорочці. Емі була приголомшлива в чорному образі з прозорими легінсами, щоб якомога більше виділити свої красиві ноги.

 

 

Нагадаємо, нещодавно Ед зробив їй пропозицію руки і серця. Він став на одне коліно, щоб поставити важливе запитання Емі в Г'штааді, Швейцарія. Пара вийшла в інстаграм, щоб поділитися безліччю солодких знімків романтичної пропозиції, підписавши їх: «Дідько, так».


Адель Нарчізі, геммологиня та експертка з дизайну в Queensmith, раніше повідомила, що каблучка Емі з натурального діаманта, вартість якого, як повідомляють, становить до 100 000 фунтів стерлінгів. Однак вона зазначила, що діамант, радше за все, був вирощений у лабораторії, тобто дорогоцінний камінь може коштувати лише чверть цієї суми.


Вона розповіла MailOnline: «Обручка Емі Джексон приголомшлива з чотирикаратним овальним діамантом, форма якого набула популярності останніми роками. 


https://www.dailymail.co.uk/ 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter