Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ед Вествік та Емі Джексон заручилися в Лондоні

Факти

Назар КОЛОДІЙ
25 березня 10:11
133
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зіркове кохання

Ед Вествік та Емі Джексон заручилися в Лондоні

Життєві історії

 

 

Ед Вествік, англійський актор, музикант і модель, найбільше відомий роллю Чака Басса в американському телесеріалі «Пліткарка», зробив пропозицію боллівудській актрисі Емі Джексон. Це сталося під час катання на лижах у Швейцарії в січні цього року. Вествік став на одне коліно та попросив актрису бути його дружиною. Джексон погодилась.

 

Пара зустрічалася впродовж трьох років. Нещодавно 31-річна британська акторка і модель Джексон опубліковала світлини з вечері, на якій відбулись офіційні заручини молодят. На подію були запрошені члени їхніх родин і близькі друзі з обох сторін. «Життя — ніщо без друзів і родини, ми любимо вас. Дякуємо, що зробили наші заручини такими особливими», — написала в інстаграмі Джексон.

 

 

Кажуть, що пара переїхала в новий будинок і почала ремонтні роботи. Будинок розташований у сільській місцевості недалеко від Лондона. Джерело розповіло The Sun: «Ед і Емі дуже добре підходять. Вони відразу зійшлися. «Обоє люблять розважатися і прагнуть кар’єри. Наразі вони насолоджуються романтичними стосунками».


2019 року Емі побралася з Джорджем Панайоту, який володіє мережею готелів і є сином британського бізнесмена з кіпріотським корінням. У вересні того ж року вона народила сина. Проте невдовзі закохані розлучились. Емі виховує чотирирічного хлопчика. До слова, це також другий шлюб для Вествіка. Він був одружений на Рені Даймонд, утім вони теж розійшлися. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter