Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джордж Клуні та Амаль Клуні знову на червоній доріжці, всипаній зірками

Люди

Марія КАЛУШ
01 жовтня 15:46
1062
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джордж Клуні й Амаль очолюють Фонд за справедливість

Джордж Клуні та Амаль Клуні знову на червоній доріжці, всипаній зірками
Зіркова пара знову була неперевершена

Життєві історії

 

 

Щойно вразивши шанувальників на Венеційському міжнародному кінофестивалі минулого місяця, пара знову потрапила в об’єктиви папараці. 63-річний актор фільму «Вовки» та 46-річна правозахисниця з'явилися на червоній килимовій доріжці кінофестивалю The Albies у Нью-Йорку 26 вересня. 

Організатором заходу виступив The Clooney Foundation for Justice організація, яку заснувала енергійна пара ще 2016 року.


Амаль випромінювала елегантність і гламур у приголомшливій чорній сукні від Versace з витонченим декольте і тонким шлейфом. Вона доповнила образ чорним клатчем, а довершила його діамантовими сережками і масивним діамантовим браслетом. Її меліроване русяве волосся було укладене в зачіску, а макіяж увиразнив очі та губи.

 


Зі свого боку актор фільму «11 друзів Оушена» мав елегантний вигляд у чорному смокінгу, білій сорочці та чорній краватці-метелику. 


Джордж Клуні поспілкувався з журналістом People на червоній доріжці «Олбіс» і розповів про свою дружину. «Я підтримаю все, в чому бере участь моя дружина», почав він, додавши, що вона завжди має рацію: «Вона завжди на правильному боці історії, і я завжди пишаюся тим, що перебуваю з нею в одній кімнаті, незважаючи ні на що. Це подія, де ми можемо зосередити всю увагу на людях, яким бракує уваги».

Амаль також була також компліментарною до свого чоловіка, додавши: «Він чудовий правозахисник, і для мене дуже важливо, що ми можемо робити це разом, і що він допомагає втілити в життя деякі з історій, які ми сьогодні розповідаємо».


Після коментаря Амаль актор «Квитка до раю» пожартував: «Я даю їй гроші просто зараз, ви не бачите, просто за її спиною». 


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter