Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джордж Клуні розповів історію знайомства з неймовірною жінкою

Люди

Назар КОЛОДІЙ
07 червня 11:24
402
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джордж Клуні та його дружина

Джордж Клуні розповів історію знайомства з неймовірною жінкою

Життєві історії

 

 

Джорджа Клуні роками вважали затятим холостяком, проте насправді він романтик, і його дружина Амаль Клуні це знає дуже добре.


Актор і адвокат із прав людини познайомилися у його власному будинку в Італії. Це сталось у його знаменитому маєтку Вілла Олеандра в липні 2013 року. Спільний друг запросив його нинішню дружину на ділову розмову.

 

 

Згадуючи початок їхнього залицяння, оскароносний актор сказав: «Це була мить, коли вона мене просто зачарувала. І найцікавіше було те, що не знав, чи сподобаюся їй. Вона надзвичайно весела, розумна, красива, чудова жінка. Я був просто захоплений Амаль, тому почав писати їй листи».


Надсилання листів — це те, чим Джордж і Амаль користувались упродовж усього спільного життя. Вони листувались не лише між собою, а й зі своїми близнюками, Елло та Олександрою, які відзначили свій сьомий день народження 6 червня.

 

Торік, розмовляючи із Майклом Страханом у програмі Good Morning America, Джордж поділився, що вони з Амаль прагнуть зберегти традицію листування. Він розповів: «Ми не давали дітям наші листи. У нас їх стоси. Проте коли вони подорослішають – зробимо це обов’язково».


Клуні продовжив: «Мені подобається ідея записати момент у часі та мати капсулу часу, щоб сказати: «Вау, це те, про що ми думали, і це те, на що ми сподівалися. Ви можете порівняти це з тим, куди ви потрапляєте», додав знаменитий актор. 


Джордж і Амаль одружилися 2014 року. 2017 року в пари народилася двійня. Більшу частину часу пара проводить на півночі Італії на своїй віллі на озері Комо.


Розмовляючи про те, як це бути батьком близнюків, Джордж зазначив: «Ну, близнюки вам багато говорять. Коли у вас є близнюки і ви виховуєте [їх] одночасно і вони абсолютно різні люди, ти розумієш, як мало можеш сказати про те, ким вони є. Ви намагаєтесь встановити для них певні межі, і ви намагаєтесь дати їм те, у що вірите, але вони просто інші [люди]».
«Вони висловлюють свою думку, і дивовижно спостерігати, наскільки різні характери моїх дітей», — дивувався він і наостанок пожартував: «Ви знаєте, їх виховують одні батьки».


Джерело: https://www.hellomagazine.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter