Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джордж Клуні та його дружина Амаль відпочивають на озері Комо

Люди

Назар КОЛОДІЙ
16 серпня 11:08
120
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джордж Клуні розповів про своїх дітей

Джордж Клуні та його дружина Амаль відпочивають на озері Комо
Зіркова пара на відпочинку

Життєві історії

 

 

Приголомшливу дружину Джорджа Клуні помітили нещодавно за вечерею з чоловіком у готелі Villa d'Este на озері Комо. На ній була приголомшлива чорна сукня, і, як видно на фотографіях, пара не могла відірвати ні очей, ні рук одне від одного!


Амаль Клуні в обтислій чорній сукні під час вечері з Джорджем Клуні опинилася в центрі уваги. Для романтичної вечері при свічках 46-річна правозахисниця підкреслила свої форми обтислою чорною сукнею-міді на бретельках, яку вона поєднала з розкішними босоніжками на ремінцях. Її каштанове волосся було укладене в глянцеву зачіску, що додало ще більше гламуру її стильному ансамблю.

 


Зі свого боку 63-річний актор був одягнений у чорну лляну сорочку з короткими рукавами та світлі штани. Але очевидно, що його дружина вкрала шоу своїм приголомшливим зовнішнім виглядом!
Джордж Клуні розповів журналу GQ про збереження приватного життя своїх дітей. Подружжя Клуні намагається тримати своїх дітей близнюків Еллу та Александра подалі від очей громадськості. Про це актор розповів у нещодавньому інтерв'ю для GQ, яке відбулося у виноробні Бреда Пітта Château Miraval у Франції.


«У мене є мета, яку я намагаюся захистити, я не хочу, щоб моїх дітей бачили на фотографіях», розповів актор “Нащадків”. «Ми маємо справу з дуже серйозними темами, з дуже серйозними поганими хлопцями і не хочемо, щоб там були фотографії наших дітей. Тому нам доводиться багато працювати над тим, щоб залишатися приватними, а це непросто, як ви можете собі уявити».

 


Джерело: https://www.shefinds.com

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter