Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп живе заради власного задоволення

Люди

07 квітня
196

Як змінилося життя зіркового актора після переїзду в Англію

Джонні Депп живе заради власного задоволення

Джонні Депп зовсім інший, аніж у кіно. Яким він є насправді читайте далі.


59-річний зірковий актор поміняв буремні роки в Голлівуді на спокійне сільське англійське графство Сомерсет. Тепер він насолоджується розміреним самотнім життям. Джонні іноді продає портрети знаменитостей, якими він щиро захоплюється. «Я використовую мистецтво, щоб висловити свої почуття», стверджує актор в інтерв’ю місцевому журналу Somerset Life.


«У мене є декілька будинків у різних місцях. Я володію ними тому, що кожен із них є особливим. Якщо щиро, я досить сором’язлива людина. Це одна з чудових рис Британії, і особливо Сомерсета. Я можу тут бути собою – і це приємно», – розповідає Джонні.


Актор придбав маєток в Англії 2014 року за 13 мільйонів фунтів стерлінгів. Він розташований приблизно за три з половиною години їзди від Лондона. У його маєтку 12 спалень і вісім ванних кімнат. Будинок розташований на ділянці в оточенні садів площею 343 гектари. Довкола маєтку – стіни. 


Як відомо, Джонні Депп розлучився зі своєю дружиною актрисою Ембер Херд. Вони познайомились у січні 2014 року, проте у травні 2016 року Ембер подала заяву на розлучення. Також Херд подала на чоловіка три позови у суд, звинувачуючи його в домашньому насильстві. Проте всі звинувачення виявилися бездоказовими. Суд виявився на боці Деппа.

 

 


Джерело: https://people.com

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter