Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп у ролі Джека Горобця подарував щастя хворим дітям

Факти

Богдана СВІТЕНКО
28 вересня 15:00
285
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джонні Депп підтримав дітей у лікарні

Джонні Депп у ролі Джека Горобця подарував щастя хворим дітям
Джонні Депп у лікарні

Життєві історії

 

 

Американський актор Джонні Депп знову зіграв свою знамениту роль Капітана Джека Горобця, щоб пробудити усмішку на дитячих обличчях. 61-річний Джонні завітав до університетської лікарні Доностії в Сан-Себастьяні (Іспанія).

 

У своїй заяві Осакідеца-Баскська служба охорони здоров’я повідомила про те, що голлівудська легенда приніс радість у лікарню, оскільки він розмовляв, грав і сміявся з дітьми. У звернені також ішлося: «Вони ділилися сміхом і анекдотами, і він допоміг їм на декілька хвилин забути про труднощі, через які вони зараз проходять. Це був подарунок, який приніс радість пацієнтам, сім'ям, медсестрам, лікарям і всьому персоналу, який у той час працював у відділенні».

 

 

Кажуть, що Депп увесь час залишався в образі, щоб не зруйнувати ілюзії. На милих фотографіях Джонні із задоволенням позував з дітьми та колисав немовлят у відділенні педіатрії та онкології.

 

Актор уже не вперше використовує свого персонажа, щоб дарувати радість іншим. 2022 року він у цьому образі надіслав миле послання фанатові, який боровся з невиліковною хворобою серця.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter