Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп обійняв свою колегу на британській прем'єрі драми

Люди

Назар КОЛОДІЙ
16 квітня 20:15
148
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джонні Депп у новій ролі

Джонні Депп обійняв свою колегу на британській прем'єрі драми

Життєві історії

 

 

Джонні Депп обійняв свою колегу з фільму Жанну, відвідуючи британську прем'єру драми «Жанна Дюбаррі» в Лондоні. 60-річний актор грає роль короля Людовика XV разом із актрисою, сценаристкою і режисеркою Майвенн. Фільм виходить у світ 2 травня.


Актор одягнув на прем’єру довге сіре пальто з чорним костюмом під ним. Джонні надавав собі дуже серйозного вигляду на багатьох знімках, приймаючи таку ж серйозну позу. Новий трейлер драми опубліковано на початку цього місяця (через Vertical YouTube) з ексклюзивними кадрами фільму. 

 

 

Світова прем’єра фільму відбулася як прем’єра на Каннському кінофестивалі 2023 року. Того ж дня стрічка вийшла на екрани у Франції, а компанія Vertical випустила фільм у США.


На титульній картці фільму написано, що його герой Людовик XV «мав багато коханок... та лише одна вкрала його серце», тоді як персонаж-чоловік каже іншому, що король повинен зустрітися з Жанною. Усім заборонено дивиться королю в очі, щоб «при дворі не виявляти почуттів». Жанна нехтує протоколом і дивиться Луї просто у вічі й робить йому реверанс, а хтось каже: «Ким вона себе вважає?»


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter