Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп на концерті підтримав Україну та поспілкувався із переселенкою

Люди

03 серпня
158

Українка також зробила особливий подарунок

Джонні Депп на концерті підтримав Україну та поспілкувався із переселенкою

Джонні Депп — голлівудський актор і музикант, на концерті свого гурту Hollywood Vampires висловив підтримку Україні та поспілкувався з переселенкою із Маріуполя.


Розповіла про цю подію художниця Ірина Федоренко. Раніше, до великомасштабного вторгнення рф, вона жила у Маріуполі разом із сином та матір’ю. Одначе після 24 лютого жінка перебралась до Німеччини, де нині й мешкає.


Ірина велика шанувальниця творчості зірки "Піратів Карибського моря", тож, коли вона дізналась про виступ його гурту в Гамбурзі, то відразу пішла.


За словами художниці, під час концерту знаменитість підтримав Україну та українців. Американський колектив Hollywood Vampires виступав на тлі синьо-жовтого прапора, який транслювали з екранів. Перед початком події Федоренко та Депп зустрілись і обговорювали нашу країну.

 

Фото: https://www.instagram.com/irynafedorenko_semira/


"Перед концертом ми говорили про Україну і під час шоу Hollywood Vampires на сцені з'явився наш прапор", — доповнила Ірина.


Також вона зробила невеликий сюрприз — портрет Джонні Деппа, який малювала тривалий час.


Нагадаємо, що минулого місяця навколо Джоні було кілька гучних скандалів. Росіяни заявили, що актор збирається за гонорар приїхати до країни-терористки й записати з російським гуртом пісню. До того ж музикант буцімто звернувся конкретно до рашистів перед тим, як мали показати прем’єру фільму з його участю. Представники Деппа спростували ці заяви й пояснили, що це напередодні записаний відеоролик для всіх країн.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter