Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп на концерті підтримав Україну та поспілкувався із переселенкою

Люди

Євген ЛЮДКЕВИЧ
03 серпня 22:19
182
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Українка також зробила особливий подарунок

Джонні Депп на концерті підтримав Україну та поспілкувався із переселенкою

Джонні Депп — голлівудський актор і музикант, на концерті свого гурту Hollywood Vampires висловив підтримку Україні та поспілкувався з переселенкою із Маріуполя.


Розповіла про цю подію художниця Ірина Федоренко. Раніше, до великомасштабного вторгнення рф, вона жила у Маріуполі разом із сином та матір’ю. Одначе після 24 лютого жінка перебралась до Німеччини, де нині й мешкає.


Ірина велика шанувальниця творчості зірки "Піратів Карибського моря", тож, коли вона дізналась про виступ його гурту в Гамбурзі, то відразу пішла.


За словами художниці, під час концерту знаменитість підтримав Україну та українців. Американський колектив Hollywood Vampires виступав на тлі синьо-жовтого прапора, який транслювали з екранів. Перед початком події Федоренко та Депп зустрілись і обговорювали нашу країну.

 

Фото: https://www.instagram.com/irynafedorenko_semira/


"Перед концертом ми говорили про Україну і під час шоу Hollywood Vampires на сцені з'явився наш прапор", — доповнила Ірина.


Також вона зробила невеликий сюрприз — портрет Джонні Деппа, який малювала тривалий час.


Нагадаємо, що минулого місяця навколо Джоні було кілька гучних скандалів. Росіяни заявили, що актор збирається за гонорар приїхати до країни-терористки й записати з російським гуртом пісню. До того ж музикант буцімто звернувся конкретно до рашистів перед тим, як мали показати прем’єру фільму з його участю. Представники Деппа спростували ці заяви й пояснили, що це напередодні записаний відеоролик для всіх країн.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter