Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джон Сіна розповів, як він цінує безпеку і добробут своєї дружини

Факти

Назар КОЛОДІЙ
09 квітня 11:26
218
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джон Сіна з дружиною

Джон Сіна розповів, як він цінує безпеку і добробут своєї дружини

Життєві історії

 

 

Джон Сіна, американський реслер і актор, дав інтерв’ю у подкасті Armchair Expert Дакса Шепарда. Він пояснив, чому вважає за краще тримати в таємниці свої стосунки з дружиною Шей Шаріатзаде. 46-річна зірка просто захищає партнерку, зберігаючи їхню конфіденційність, оскільки він «цінує її безпеку і добробут».

 

«Однією з обіцянок, які я дав їй біля вівтаря, було: «Я ніколи не покину тебе і зроблю все можливе, щоб не завдати тобі надмірної шкоди», розповів актор. «І це не означає, що всі мають погані наміри або ми коли-небудь зіткнемося з кимось поганим. Але ви також ніколи не знаєте, хто становить небезпеку для вас»,  додав актор. 

 

 

«Якщо моя дружина, яка є моїм партнером у подорожах і партнером у житті, почувається в небезпеці або некомфортно, я маю ще одну перешкоду, яку потрібно подолати в житті. Це просто вправа на міцність кордонів і цінність кордонів», — розповів Сіна.

 

Уперше між ними зав’язалися романтичні стосунки, коли їх побачили на вечері у Ванкувері в березні 2019 року, де Джон знімав фільм «Гра з вогнем». Щаслива пара одружилася 12 жовтня 2020 року в офісі адвоката в Тампі, штат Флорида. Після того, як пандемія посунула в часі їхні плани, вони нарешті змогли піти до вівтаря.  

 

Останнім часом Сіна зіграв головну роль у шпигунському трилері Меттью Вона «Аргайл».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter