Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джон Сіна розповів, що закохався у свою дружину з першого погляду

Факти

Михайло СТОЛЯР
23 лютого 08:02
485
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Колишній реслер пригадав, як зустрів дружину

Джон Сіна розповів, що закохався у свою дружину з першого погляду

ШОУ-БІЗНЕС

 

Джон Сіна — американський актор і спортсмен, поділився історією про те, як він зустрів свою дружину Шей Шаріатзаде під час перегляду Суперкубка 2019 у Канаді. Про це повідомляє видання People.


Зірка фільму «Арґайл» розповів, що зустрів Шаріатзаде, з якою він разом майже чотири роки, в барі Ванкувера (Канада) під час перегляду американського футболу. 


«Я не шукав, але, хай йому грець, кохання просто знайшло мене. Тож ми спостерігали за грою, а потім за стіл, який був навпроти нас, прийшла ця група з п’яти людей. Чоловіче, я перестав дивитися гру. Я навіть не знав, що вона закінчилася», — пригадав Сіна.

 


Знаменитість сказав, що він помітив 35-річну Шаріатзаде, коли вона була там зі своїми друзями, і не набрався сміливості поговорити з нею, поки один із її друзів не попросив сфотографуватися з ним.


«Я був таким кепським, я був таким поганим. Ось я — це було пекло. Я дуже боявся підійти до цієї жінки, — доповнив актор.


Варто зазначити, що Сіну вперше помітили, коли він проводив час зі Шаріатзаде в березні 2019 року. Їхні стосунки почалися приблизно за рік після того, як Джон і його колишня наречена Нікі Белла скасували своє весілля за кілька тижнів до того, як мали одружитися.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter