Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джон Бон Джові розповів виданню, що не завжди був «святим»

Факти

Степан СЕМКІВ
24 квітня 10:27
282
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джон Бон Джові, дружина і діти

Джон Бон Джові розповів виданню, що не завжди був «святим»

Життєві історії

 

 

Бон Джові зізнався виданню The Independent, що не був ідеальним чоловіком. Він прожив 35 років разом із дружиною Доротеєю Герлі. 


«Важливо ніколи не брехати про те, що ти був святим. Але й не бути настільки дурним, щоб зруйнувати сімейне життя», розповів співак. Він назвав їхній тривалий союз «суспільством взаємного захоплення й додав, що йому пощастило з дружиною». 62-річний чоловік похвалив її «толерантність» до його складного графіку гастролей.

 


Пара познайомилася ще в середній школі 1980 року. Володар «Ґреммі» сказав виданню People, що він закохався у дружину в одну мить. «І це ніколи не змінювалося», — мовив він 2020 року. «Ми виросли разом і ми дуже любимо одне одного»,  додав Бон Джові виданню.


«Я був членом одного з найбільших рок-гуртів у світі впродовж 25 років. Я ніколи не був святим», — розповів він журналу Best Life. Співак розповів, що, незважаючи на зайнятість роботою, він завжди був відданий своїй дружині, з якою одружився в Грейслендській каплиці в Лас-Вегасі 1989 року «Це просто те, що я роблю, це те, ким я є. Я пишу пісні. Я дуже добре вмію їх виконувати», — розповів Джон.

 


2007 року співак пояснив, що через свою кар'єру йому довелося пропускати «багато днів народження та шкільні вистави». Проте «у мене немає коханки або іншої сім’ї на іншому кінці міста», — мовив Джон. У пари четверо дітей: Стефані, 30 років, Джессі, 28 років, Джейк, 21 рік, і Ромео, 19 років.


Під час останнього інтерв'ю рок-зірка також захопився заручинами свого сина Джейка з 20-річною Міллі Боббі Браун. Хоча спочатку він не «знав» про роботу своєї майбутньої невістки над фільмом «Дивні справи», яка принесла їй популярність лише у 12 років. Він зазначив, що пишається «її роботою».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter