Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джіджі Хадід на червоній доріжці фільму «Дедпул і Росомаха»

Люди

Марія КАЛУШ
29 липня 10:29
575
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джіджі Хадід та її невдалий стиль одягу

Джіджі Хадід на червоній доріжці фільму «Дедпул і Росомаха»

Життєві історії

 

 

Джіджі Хадід ледь не вкрала увагу на червоній доріжці фільму «Дедпул і Росомаха», але її модний вибір залишив деяких шанувальників не враженими.


Супермодель обрала метод одягання разом зі своєю подругою Блейк Лайвлі, одягнувши жовтий топ-бандану від Miu Miu та плісировану спідницю із заниженою талією в тон. Вона доповнила образ товстим чорним ременем, жовтою сумкою Miu Miu і несподіваними туфлями на гострих підборах, які більше пасують для побачення за вечерею.


Шанувальники розділилися в думках щодо вбрання Джіджі Хадід для прем'єри фільму «Дедпул і Росомаха».


Її ансамбль доповнили браслети, багатошарове намисто, сережки-краплі та біляве каре, укладене на зовнішній бічний проділ. Димчастий макіяж очей, атласна нюдова помада та нігті в стилі Росомахи довершили її образ.

 


Лайвлі одягнула червоний костюм, щоб віддати шану Дедпулу та своєму чоловікові Райану Рейнольдсу, а Джіджі своїм вбранням відсилала до персонажа з «Людей Ікс».
Однак багато шанувальників не були вражені вибором стилю свого кумира на вечір, деякі з них назвали його «вульгарним».


«Дизайн одягу не сподобався», сказав один користувач. «Жахливе вбрання, але мені все одно подобається», написав інший шанувальник. Ще один користувач вважає, що Джіджі не пасує навіть колір волосся: «Джіджі значно краще з темним блондом». «Ці вбрання не те», написав іще один. «Жовте вбрання жахливе», зазначив іще один користувач. «Стиліст Джіджі ненавидить її», припустив хтось.


Окрім її вбрання, багато шанувальників були спантеличені тим, чому Джіджі, яка зараз зустрічається з Бредлі Купером, узагалі була там.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter