Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джіджі Хадід і Зейн Малік зворушливо привітали доньку Каї з чотириріччям

Люди

Богдана СВІТЕНКО
21 вересня 15:00
241
Джерело:

Джіджі Хадід та її колишній

Джіджі Хадід і Зейн Малік зворушливо привітали доньку Каї з чотириріччям
Джіджі Хадід щаслива мама

Життєві історії

 

 

Американська супермодель Джіджі Хадід та Зейн Малік, який колись був учасником чоловічого попгурту One Direction, поділилися теплими привітаннями з нагоди четвертого дня народження своєї спільної доньки Каї.

 

 

29-річна модель опублікувала у своєму інстаграмі знімки зі святкування. Джіджі написала: «Нашій дівчинці сьогодні чотири роки, і ми святкували весь тиждень… Вона допитлива, авантюрна, любляча і дуже дотепна. Каї, найбільша радість і гордість мого життя бути твоєю мамою». Також вона додала: «Дякую тобі за чотири найкращі роки мого життя ти нагадуєш мені про те, що потрібно жити на повну щодня... Твої можливості безмежні, моя найсолодша любове».

 

 

Зі свого боку 31-річний Зейн також опублікував фото з донькою та написав: «Вітаю з днем народження найважливішу людину в моєму житті. Я люблю тебе більше, ніж можна висловити словами, пишаюся тим, що називаю тебе своєю донькою... вдячний за кожну секунду, яку проводжу поруч з тобою… Чотири роки тому моє життя змінилося назавжди, і без тебе я не був би тим, ким є сьогодні», додав чоловік.

 

Хадід та Малік завершили свої стосунки 2021 року. На цей момент Джіджі Хадід має нового романтичного партнера – 49-річного Бредлі Купера.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter