Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джессіка Сімпсон на межі розлучення із чоловіком Еріком Джонсоном

Люди

Степан СЕМКІВ
24 вересня 12:26
258
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джессіка Сімпсон та її сімейні негаразди

Джессіка Сімпсон на межі розлучення із чоловіком Еріком Джонсоном
Зіркова пара живе нарізно

Життєві історії

 

 

Американська співачка й акторка Джессіка Сімпсон та Ерік Джонсон зараз живуть окремим життям, а їхній десятирічний шлюб «висить на волосині», якщо вірити інсайдерам.


Це зізнання з'явилося після того, як їхня десята річниця весілля 14 липня дивним чином залишилася невизнаною в соціальних мережах, що породило здивування через те, як часто багатозначний знак «дефіс» відзначає великі події на платформі.


Ще більше здивування зумовив той факт, що на початку цього місяця авторка «Відкритої книги» написала в соціальних мережах про повернення трьох своїх дітей до школи, але не зробила жодного коментаря про їхнього батька! 

 


6 вересня Сімпсон поділилася каруселлю фотографій з донькою Максвелл, 12 років, сином Ейсом, 11 років, і донькою Берді, 5 років, з підписом: «Я пишаюся тим, що мої діти повернулися до школи. Я дуже пишаюся вами за те, що кожен з вас світить своїм світлом так, що у відповідь інші відчувають це сяйво. Ви змушуєте свою маму сяяти усмішками та грацією!».


За словами інсайдерів, ходять чутки, що пара «на довгій перерві» і живе окремим життям, оскільки вони переживають «чорну смугу» у своєму шлюбі. Як повідомляють, це частково спричинено ймовірними фінансовими проблемами та «занепокоєнням» дизайнера одягу щодо свого зовнішнього вигляду.


«Джессіка не носить обручки, і кажуть, що вони розлучилися», розповів один з інсайдерів. Друзі Джессіки та Еріка вважають, що вони можуть розлучитися. Інсайдер також повідомив, що багато їхніх друзів знають про їхні проблеми у шлюбі і вважають, що розлучення цілком може бути неминучим. «Їхній шлюб, здається, висить на волосині», сказали вони, а інше джерело повідомило, що одержимість Джесіки своєю зовнішністю шкодить їхнім стосункам.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter