Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джессіка Честейн на показі Gucci весна-літо 2025 на Тижні моди в Мілані

факти

Степан СЕМКІВ
28 вересня 14:40
12
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джессіка Честейн розповіла Vogue про свій образ

Джессіка Честейн на показі Gucci весна-літо 2025 на Тижні моди в Мілані
Зіркова актриса на червоній доріжці

 

 

Актриса Дакота Джонсон була не єдиною зіркою, яка привернула увагу своєю появою на показі Gucci весна-літо 2025 в межах Тижня моди в Мілані, адже акторка Джессіка Честейн також мала неймовірний вигляд у своєму ансамблі.


47-річна оскароносна акторка вбралася в літню сукню з відкритими плечима, прикрашену веселим і жіночним принтом у вигляді маргариток. Своє вогняне волосся вона уклала в об'ємну зачіску, а також була помічена в чорних сонцезахисних окулярах великого розміру. Досконалість!


Акторка «Материнського інстинкту» поспілкувалася з Vogue після показу і пояснила, чому вона так полюбила свою сукню Gucci. «Мені дуже сподобалася сукня, яку я одягла на показ, тому що вона нагадувала про італійський гламур,  розповіла вона виданню.

 


«Я почувалася так, ніби повернулася в минуле, але водночас була сучасною,  продовжила Джессіка й додала: Візерунок сукні був прекрасним, тому що, хоча це були квіти, він не був надто романтичним; крій сукні був досить сексуальним».


Шанувальники Джессіки були так само зачаровані її сукнею Gucci, як і нею. «Так мило. Джессіка найкраща», і ще один смайлик з рукою і червоним серцем. «Вона приголомшлива», написав інший фанат, а ще один сказав, що «засліплений її красою». «Прекрасна», додав ще один шанувальник, після чого з'явилася велика кількість смайликів з червоним серцем.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter