Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лоуренс вагітна другою дитиною, як стверджує The Hollywood Reporter

Факти

Степан ПАВЛІВ
22 жовтня 09:26
102
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Лоуренс і її документальні фільми

Дженніфер Лоуренс вагітна другою дитиною, як стверджує The Hollywood Reporter
Актриса знову вагітна

Життєві історії

 

 

Про те, що оскароносну актрису помітили з животиком під час вечері в Лос-Анджелесі в суботу ввечері, першим повідомив Vogue у неділю після того, як підтвердив це її представник. THR підтвердив, що повідомлення видання перевірило джерело, близьке до актора, незабаром після того, як про це стало відомо.

 

34-річна Лоуренс уже є матір'ю дворічного Сая, якого вона народила 2022 року від свого чоловіка Кука Маруні. Це буде друга дитина для пари, яка одружилася 2019 року в маєтку Белкорт у Ньюпорті, штат Род-Айленд. Зірка фільму «П'єса без купюр» зберігала конфіденційність свого сина, ніколи публічно не ділилася фотографіями хлопчика.

 

 

В інтерв'ю Vogue 2022 року Лоуренс розповіла про свою вагітність, а також про те, що в неї було два викидні: один у віці до 20 років, коли вона була сама в Монреалі, а другий, більш пізній, пов'язаний з вискоблюванням матки хірургічною процедурою, під час якої видаляють тканини з матки.

 

Цього місяця на екрани виходить фільм «Журавський проти Техасу», який знаменує другу спробу Лоуренс у документалістиці. Стрічка, виконавчою продюсеркою якої вона виступила разом із Гілларі Клінтон, розповідає про вплив суворих антиабортних законів Техасу. Цього місяця фільм покажуть у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Антоніо, де нові обмеження на аборти сильно вплинули на жінок.

 

Серед попередніх продюсерських робіт Лоуренс фільм «Хліб і троянди» про жінок Афганістану під владою талібів, а також її нещодавні фільми-повернення драма «Міст» і секс-комедія «Без образ».

 

Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter