Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лоуренс має невимушено стильний вигляд на нових світлинах

Люди

Степан ПАВЛІВ
09 жовтня 10:52
204
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Лоуренс та її переконання щодо абортів

Дженніфер Лоуренс має невимушено стильний вигляд на нових світлинах
Нові образи зіркової актриси

Життєві історії

 

 

Актриса Лоуренс ніколи не втрачає нагоди заявити про себе, чи то на червоній доріжці, чи то на ток-шоу, чи навіть просто за своїми справами у повсякденному житті. Й 34-річна оскароносна акторка вкотре привернула до себе увагу, коли 25 вересня її сфотографували в Беверлі-Гіллз у невимушеному стильному ансамблі, який уособлює осінню моду! 

 

Нещодавно акторку помітили в Беверлі-Гіллз у вільних чорних штанах-кльош і простій білій футболці, доповнених яскравим червоним плісированим кардиганом зверху. Випускниця «Голодних ігор» додала до образу кілька аксесуарів високої моди, зокрема капелюх від Dior і коричневу сумку Lady.

 

Мати-одиначка, схоже, не наносила макіяжу для свого виходу в Беверлі-Гіллз, але прикрила очі від папараці сонцезахисними окулярами.

 

 

У той час як багато знаменитостей мовчать, коли йдеться про те, хто отримає їхній голос на президентських виборах цього року, акторка «Червоного горобця» не належить до них, оскільки вона дуже чітко висловила свої політичні погляди!

 

В інтерв'ю виданню People вона сказала, що її голос Камалі Харріс: «Аборт буквально внесено до бюлетня». Актриса додала: «Я голосую за Камалу Харріс, тому що вважаю її чудовим кандидатом і знаю, що вона зробить усе можливе, щоб захистити репродуктивні права. Це найважливіше не допустити в Білий дім того, хто збирається заборонити аборти».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter