Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лоуренс, Кейт Маккіннон, Дуейн Джонсон будуть ведучими премії «Оскар»

Люди

Назар КОЛОДІЙ
01 березня 13:40
213
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Найпрестижніша нагорода

Дженніфер Лоуренс, Кейт Маккіннон, Дуейн Джонсон будуть ведучими премії «Оскар»

ШОУ-БІЗ

 

 

 

Дженніфер Лоуренс

 

 

Дженніфер Лоуренс буде однією з ведучих під час 96-ї щорічної церемонії вручення премії «Оскар» разом з іншими зірками, такими як Кейт Маккіннон, Дуейн Джонсон і Регіна Кінг.
У пресрелізі, поширеному в четвер, стало відомо, що зірки також долучаться до інших ведучих, таких як Bad Bunny, Кріс Гемсворт, Майкл Кітон, Ріта Морено, Джон Мулані, Кетрін О'Гара, Октавія Спенсер і Рамі Юссеф.


Академія кінематографічних мистецтв і наук також перейшла на свою головну сторінку в інстаграмі, щоб поділитися додатковими іменами знаменитостей, які будуть представлені. У дописі було зазначено: «Зустрічайте свій другий список ведучих на 96-му Оскарі».


Церемонія нагородження «Оскар–2024» відбудеться 10 березня в театрі «Долбі» в Голлівуді. Ведучий токшоу Джиммі Кіммел учетверте візьме на себе обов’язки ведучого на очікуваній церемонії.


Інші зірки також вийдуть на сцену на щорічній церемонії, щоб дати незабутні виступи, наприклад Райан Ґослінґ із «Барбі», який заспіває пісню I'm Just Ken. Біллі Айліш виконає What Was I Made For, Джон Баптіст заспіває It Never Went Away, а Беккі Джі має намір вийти на сцену, щоб виконати The Fire Inside. Скотт Джордж і Osage Singers планують заспівати Wahzhazhe (A Song For My People) з Killers Of The Flower Moon.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter