Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес знімається в новій кампанії з двома обручками

Факти

03 липня
94

Дженніфер Лопес й обручки Аффлека

Дженніфер Лопес знімається в новій кампанії з двома обручками

 

Дженніфер Лопес з'явилася в новій рекламній кампанії Coach, де продемонструвала свої обручки. 54-річна актриса не з'являлася публічно з чоловіком Беном Аффлеком уже майже три тижні, що спричинило чутки про розлад у їхньому шлюбі.

 

 

Востаннє пару бачили разом 2 червня на баскетбольному матчі їхнього сина. Відтоді вони не з'являлися публічно разом, а джерела стверджують, що Лопес "більше не намагається" рятувати шлюб.

 

Хоча Лопес не знімає обручки, вона та Аффлек, схоже, живуть окремо. Актриса перебуває в їхньому особняку в Бель-Ейр, який вони виставили на продаж за 65 млн дол., а Аффлек орендує квартиру за 100 тис. дол. місяць.

 

"Він там уже близько двох місяців, додало інше джерело. Здається, з ним усе гаразд. Він щодня буває у своєму офісі і, здається, зосереджений на роботі. Він також проводить час зі своїми дітьми".

 

 

PageSix також стверджує, що в понеділок подружжя продає твори мистецтва, які використовували в будинку. Колекціонери розкупили картини на початку червня, стверджує сайт.

 

Аффлек веде свій бізнес у звичайному режимі на тлі постійних чуток про те, що він готовий розлучитися зі своєю дружиною, з якою прожив лише два роки.
Незважаючи на особисті проблеми, Лопес, здається, зосереджена на своїй кар'єрі. Вона планує відновити тур This Is Me... Live улітку 2025 року.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter