Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес завітала на Saturday Night Live як музичний гість

Факти

Назар КОЛОДІЙ
04 лютого 12:44
210
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зіркова присутність

Дженніфер Лопес завітала на Saturday Night Live як музичний гість

ШОУ-БІЗ

 

 

 

54-річна красуня Дженіфер одягнула прозорий чорний топ без рукавів і водолазку, який оголював її декольте, і бюстгальтер нюдового кольору. Вона одягла його під довгу сіру жилетку, до якої вбрала довгі зелено-бірюзові рукавички. Модниця доповнила вбрання сірими штанами  в тон, а завершила незабутній образ парою золотих туфель на платформі. Лопес носила великі круглі, злегка затемнені сонцезахисні окуляри, коли шанувальники оточили її з камерами.


Поява Джей Ло на вечірньому скетч-шоу стала для неї четвертою. Співачка вперше з’явилася на SNL як музичний гість 2000 року під керівництвом Алана Каммінга. Вона взяла на себе подвійну роль і ведучої, і музичного гостя в епізодах, які виходили в ефір 2001 та 2010 років.


Лопес була активна в соціальних мережах упродовж тижня, щоб рекламувати свій майбутній виступ. У п'ятницю вона завітала в інстаграм, щоб опублікувати рекламні зображення, спілкуючись зі своїми 253 мільйонами підписників. У суботу вона знову з'явилася в мережі, поділившись зі своїми шанувальниками постом на тему Дня святого Валентина. Вона назвала 14 лютого своїм улюбленим святом.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter