Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес забороняє всім своїм працівникам дивитися їй в очі

Люди

Степан СЕМКІВ
13 червня 14:13
420
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Лопес і зіркова хвороба

Дженніфер Лопес забороняє всім своїм працівникам дивитися їй в очі

Життєві історії

 

 

Зірка Дженніфер Лопес опинилася в центрі скандалу, пов'язаного з її нібито "правилом не дивитися в очі". Джерела стверджують, що 54-річна співачка вимагає від членів екіпажу, персоналу та навіть водіїв лімузинів не дивитися їй в очі.


"Наш друг працював над освітленням за лаштунками на одному з її концертів. Усім робітникам було дано суворий інструктаж: не дивитися в очі співачці", заявив один користувач онлайн. Інший користувач розповів схожу історію, стверджуючи: "Я знав людей, які працювали в Mohegan Sun [казино в США], і їм було наказано повністю уникати зорового контакту з J Diva».

Ці звинувачення породили шквал критики в соціальних мережах, де багато людей звинуватили Лопес у "поведінці примадонни" та "зверхності". Ситуацію ускладнють чутки про проблеми в особистому житті Лопес.

 


Нещодавно стало відомо, що вона скасувала свій літній тур, а також було помічено серйозні розбіжності з чоловіком Беном Аффлеком. Джерела, близькі до пари, стверджують, що вони переживають кризу через розрив шлюбу, і Аффлек ризикує знову зірватися з алкоголем.


Ці події ставлять під сумнів майбутнє шлюбу Лопес та Аффлека, який здавався казковим возз'єднанням двох зірок. Незважаючи на скандал і проблеми в особистому житті, Лопес не здається. Вона активно працює над своїми проєктами, враховуючи новий фільм The Mother та косметичну лінію JLo Beauty.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter