Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес та її чоловік Бен Аффлек розпродають майно зі свого особняка

Факти

Назар КОЛОДІЙ
02 липня 14:30
660
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Лопес і спільне майно подружжя

Дженніфер Лопес та її чоловік Бен Аффлек розпродають майно зі свого особняка

Життєві історії

 

 

Минулого місяця будинок подружжя був виставлений на продаж за 65 мільйонів доларів. А тепер, схоже, деякі дорогі речі всередині білої двоповерхової будівлі з 12 спальнями, яку називають "маєтком Воллінгфорда", також розпродають.


У понеділок вранці видання PageSix повідомило, що такі предмети, як картини та "інші речі", були продані колекціонерам на початку червня.


Закоханих не бачили на публіці разом з 2 червня, коли вони незграбно поцілувалися в щоку на баскетбольному матчі його сина Семюеля в Лос-Анджелесі.

 


Це сталося через кілька днів після того, як видання People повідомило, що Аффлек забрав останні свої речі з помешкання, коли Дженніфер відпочивала в Італії минулого місяця.
Дженніфер Лопес та її розлучений чоловік Бен Аффлек, яких вже майже місяць не бачили разом, як повідомляється, розпродають твори мистецтва зі свого особняка вартістю 60 мільйонів доларів у Бель-Ейрі, штат Каліфорнія.


Обідній стіл зі стільцем і масивною кришталевою люстрою, що коштувала 100 000 доларів, можна було розгледіти. На столі також висіла картина маслом і трохи поп-арту з трояндами.
Басейн з нульовим краєм розташований за головним будинком і виходить на каньйон внизу. Басейн приблизно втричі більший за середній басейн; він був виставлений на продаж за 65 мільйонів доларів.


Зірки більше не живуть разом; вона проживає в їхньому особняку в Бель-Ейр, Каліфорнія, вартістю 60 мільйонів доларів, а він - в орендованій квартирі за 100 тисяч доларів на місяць, розташованій неподалік від його колишньої дружини Дженніфер Гарнер.


У Аффлека і Гарнер троє спільних дітей: Вайолет, 18 років, Серафіну, 15 років, і Семюеля, 12 років. 


Влітку 2023 року подружжя виклало за особняк площею 46 000 квадратних футів 60,85 мільйона доларів, повідомляє TMZ. Угода зайняла лише один тиждень, і пара заплатила майже $15 мільйонів, що на $75 мільйонів менше від запитуваної ціни.

 


Будинок розташований на мисі площею 5 акрів і має 12 спалень і 24 ванні кімнати. В оголошенні зазначено, що він був "нещодавно перебудований і розширений" і має гараж на 12 автомобілів і парковку на 80 місць. На території також є "унікальний" критий спортивний комплекс, пентхаус для гостей площею 5 000 квадратних футів, будинок для доглядача і будинок для охорони з двома спальнями.


У критому спортивному комплексі Дженніфер має у своєму розпорядженні повноцінний тренажерний зал, а також майданчики для баскетболу, піклболу та боксерський ринг. Також є спортивна кімната відпочинку та бар. 


TMZ повідомляє, що тут також є перукарня і манікюрний салон, домашній кінотеатр, винний льох, віскі-лаунж, а також сауна і масажні кабінети. Басейн з нульовим краєм розташований за головним будинком і виходить на територію. До маєтку ведуть два приватні входи, що закриваються.


Люди стверджували, що Аффлек вивіз свої речі з будинку в Бель-Ейр на тлі чуток про розлучення. Він зробив це, коли вона була в Італії з друзями.


У них є ділові зв'язки: Лопес має знятися у двох майбутніх фільмах продюсерської компанії Аффлека та Метта Деймона. Це фільми "Нестримні" та "Поцілунок жінки-павука".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter