Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес сповільнює оберти у професійній кар’єрі й змінює свої пріорітети

Факти

Назар КОЛОДІЙ
03 червня 12:05
474
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженіфер Лопес прагне змін

Дженніфер Лопес сповільнює оберти у професійній кар’єрі й змінює свої пріорітети

Життєві історії

 

 

Дженніфер Лопес переносить свою увагу на сім'ю на тлі повідомлень про суперечки з чоловіком  Беном Аффлеком. Зірку нещодавно помітили, як вона нсолоджувалась якісним тайм-аутом, спілкуючись зі своєю 16-річною донькою Емме після раптового скасування її туру This Is Me… Live.


Матір та дочку помітили під час шопінгу на блошиному ринку в Лос-Анджелесі в неділю. Одного разу співачка Let’s Get Loud ніжно обійняла Еммі за плече, демонструючи їхній тісний зв’язок.

 


Лопес мала невимушений вигляд у блейзері з гусячими лапками в поєднанні з чорним топом і джинсами-кльош. Цей публічний вихід відбувся незадовго після того, як Дженніфер вирішила скасувати свій літній тур, щоб зосередитися на своєму особистому житті, підігріваючи припущення про проблеми у шлюбі з 51-річним Беном.


У своєму інформаційному бюлетені «Про Джей Ло» вона висловила щирий жаль своїм шанувальникам, сказавши: «Я дуже засмучена тим, що підвела вас». «Я б не робила цього, якби не була переконаною, що це конче потрібно». Вона заспокоїла своїх шанувальників, пообіцявши загладити свою вину в майбутньому, і висловила свою любов і вдячність до них.

 


Наразі Лопес рекламує свій новий фільм «Атлас». За останні два роки вона знялась у таких фільмах: «Мати», «Весілля з дробовиком», «Одружись зі мною.


На прем’єрі фільму «Атлас» Дженніфер сказала: «Правда в тому, що впродовж останніх кількох років я намагалася більше сповільнювати темп, щоб бути поруч із сім’єю».
Востаннє Дженніфер і Бена бачили разом 30 травня 2024 року, після кількох тижнів розлуки, на випускному вечорі Вайолет, дочки Бена з колишньою дружиною Дженніфер Гарнер.


Джерело https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter