Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес розкритикували і звинуватили у марнославстві

Люди

16 лютого
482

Критика зірки

Дженніфер Лопес розкритикували і звинуватили у марнославстві

ШОУ-БІЗ

 

 

Критики жорстко розкритикували новий фільм Дженніфер Лопес This In Me... Now: A Love Story як марнославний проєкт.


54-річна Лопес виклала приголомшливі 20 мільйонів доларів, щоб профінансувати фільм, який транслювали на Amazon Prime Video в п’ятницю. Фільм є частиною тристороннього проєкту про її знамениті пошуки кохання та те, як вона врешті знайшла його зі своїм чоловіком Беном Аффлеком.


Дженніфер також випустить альбом This Is Me… Now, який є продовженням її альбому 2003 року This Is Me… Then, який був натхненний і присвячений Бену. Існує також документальна хроніка створення фільму та запису The Greatest Love Story Never Told.


І хоча Дженніфер отримала визнання за свою роль у фільмі Hustlers 2019 року, який вона також продюсувала, критики неприхильно відгукнулися про її останній проєкт, у якому вона знімається та співає пісні зі свого нового альбому. Актриса грає Атію Боггс за сценарієм, який написали її чоловік Бен і Дейв Меєрс (який також став режисером). Бен зіграє Рекса Стоуна.
The Standard, The Guardian і The Independent отримали лише дві зірки з п’яти, і багато хто втручався в «справді хаотичний» сюжет, натомість інші критикували зірку за те, що вона витратила так багато на те, що, на їхню думку, було «проєктом марнославства».


Бенджамін Лі з The Guardian сказав, що, хоча «приємно дивитися», фільм здається поспішним, оскільки різні теми у фільмі породжують відчуття безладу. Він написав: «Це я… Тепер: історія кохання — це багато речей. Це частково візуальний альбом, частково автобіографія «бородавок і все», частково анімаційний пуерто-риканський міф, частково науково-фантастичний епос, частково сатира про знаменитостей і частково вправа для самодопомоги. Це, безперечно, забагато частин, щоб зробити щось, що здається цілісним, хаотичну та поспішну подорож свідомістю мегазірки, яка вважає за краще тримати себе в тіні.


https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter