Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес показала свій новий мегаособняк

Факти

Назар КОЛОДІЙ
07 листопада 10:23
174
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Будинок на щастя для великої родини

Дженніфер Лопес показала свій новий мегаособняк

ЗІРКИ

 

 

 

 

Дженніфер Лопес нарешті дозволила шанувальникам зазирнути у свій новий мегаособняк вартістю 60 мільйонів доларів. Зірка разом із чоловіком Беном Аффлеком почуваються у ньому дуже комфортно.

 

Цей будинок вони з Беном купили у травні цього року. В ньому багато білих поверхонь з відтінками срібла та золота. Уродженка Бронкса також знімала відео на своїй кухні, позувала у своїй вітальні та на внутрішньому дворику з видом на її пейзажний басейн.


Голлівудська владна пара придбала будинок на початку цього року та переїхала цього літа. З парою живуть підлітки-близнюки Лопес Макс і Емме, яких Дженніфер виховує з колишнім чоловіком Марком Ентоні. Бен розділив опіку над своїми трьома дітьми — Вайолет, Серафіною та Семюелем. Цих дітей зірка виховує із колишньою дружиною Дженніфер Гарнер. 


Будинок, який називають "маєтком Воллінгфорд", розташований на мисі площею п'ять акрів і може похвалитися 12 спальнями та 24 ванними кімнатами. На території також є критий спортивний комплекс, гостьовий пентгаус площею 5000 квадратних футів і будиночок охорони з двома спальнями. Завдяки критому спортивному комплексу Дженніфер має у своєму розпорядженні повний тренажерний зал, а також майданчики для баскетболу, піклболу та боксерський ринг.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter