Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес показала свій новий мегаособняк

Факти

07 листопада
145

Будинок на щастя для великої родини

Дженніфер Лопес показала свій новий мегаособняк

ЗІРКИ

 

 

 

 

Дженніфер Лопес нарешті дозволила шанувальникам зазирнути у свій новий мегаособняк вартістю 60 мільйонів доларів. Зірка разом із чоловіком Беном Аффлеком почуваються у ньому дуже комфортно.

 

Цей будинок вони з Беном купили у травні цього року. В ньому багато білих поверхонь з відтінками срібла та золота. Уродженка Бронкса також знімала відео на своїй кухні, позувала у своїй вітальні та на внутрішньому дворику з видом на її пейзажний басейн.


Голлівудська владна пара придбала будинок на початку цього року та переїхала цього літа. З парою живуть підлітки-близнюки Лопес Макс і Емме, яких Дженніфер виховує з колишнім чоловіком Марком Ентоні. Бен розділив опіку над своїми трьома дітьми — Вайолет, Серафіною та Семюелем. Цих дітей зірка виховує із колишньою дружиною Дженніфер Гарнер. 


Будинок, який називають "маєтком Воллінгфорд", розташований на мисі площею п'ять акрів і може похвалитися 12 спальнями та 24 ванними кімнатами. На території також є критий спортивний комплекс, гостьовий пентгаус площею 5000 квадратних футів і будиночок охорони з двома спальнями. Завдяки критому спортивному комплексу Дженніфер має у своєму розпорядженні повний тренажерний зал, а також майданчики для баскетболу, піклболу та боксерський ринг.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter